De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De specialist in vloertegels Leerdam

Bent u op zoek naar vloertegels Leerdam? Heeft u belangstelling voor A-kwaliteit vloertegels Leerdam? U bent hiervoor bij De Tegelhandel John Smits op de beste plek! Wij hebben voor ieder wat wils aan vloertegels Leerdam in onze ruim opgezette showrooms tentoongesteld. Op 400m2 vindt u allerlei soorten en maten vloertegels van A-kwaliteit. U bent van harte welkom om in de showroom rustig rond te kijken en uiteindelijk uw keuze voor vloertegels Leerdam te maken. Natuurlijk helpen wij u daarbij: we hebben meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel en als tegelzetter. We kunnen u alles vertellen over onze vloertegels Leerdam, onze wandtegels en allerlei aanverwante producten, zoals voegsel en lijm en hulpmiddelen voor het leggen van de vloertegels Leerdam. Natuurlijk krijgt u niet alleen productinformatie en advies over de juiste tegel om toe te passen in een bepaalde ruimte, maar we denken graag met u mee over de juiste manier van leggen en de mooiste patronen. Gaat u voor halfsteens verband of voor het moderne visgraatpatroon? U kunt vloertegels ook door tegelen op de wand, om rust te creëren. Ook bestaat de mogelijkheid om van vloertegels plinten te maken.

Grootste aanbod tegen scherpste prijs bij vloertegels Leerdam

U vindt De Tegelhandel John Smits in Werkendam, op een handige locatie aan de Beatrixhaven. Zeker voor binnenvaartschippers is het een groot voordeel als u zo van boord bij ons binnen kunt stappen! Wij hebben in de regio het grootste aanbod aan vloertegels Leerdam en we zijn ervan overtuigd dat wij de perfecte vloertegels Leerdam voor u in huis hebben. Wilt u dat ons team het werk op zich neemt in plaats van dat u zelf gaat tegelen? Dat kan, wij kunnen u van a tot z ontzorgen door het hele project onder onze hoede te nemen. We hanteren voor zowel de vloertegels Leerdam als voor ons tegelwerk de scherpste prijzen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Veel keuze uit vloertegels Leerdam

Bij De Tegelhandel John Smits is de keuze voor vloertegels Leerdam enorm groot. Zoekt u een donkere tegel, misschien met een licht marmerdesign? Of wellicht gaat u helemaal voor de marmerlook? Houdt u van hout, maar is dat normaal gesproken niet mogelijk in bijvoorbeeld badkamer of toilet? Neem dan eens een kijkje bij onze houtlook vloertegels. Het keramische parket is ontzettend in opmars! Wij hanteren ruime openingstijden maar schikken zij u niet, neem dan even contact met ons op! We doen graag onze deuren ook op een andere moment voor u open.