De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Gorinchem nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Gorinchem? Gaat u binnenkort nieuwe tegels aanschaffen voor uw huis of bedrijf, maar u zoekt de beste tegelhandel Gorinchem? Zoek niet verder, want u bent bij De Tegelhandel John Smits als tegelhandel Gorinchem absoluut op de juiste plek. Wij lichten u graag toe waarom deze tegelhandel Gorinchem de beste is. Wij zijn er bij De Tegelhandel John Smits van overtuigd dat vloertegels en wandtegels in het echt gezien moet worden. Alleen zo krijgen onze klanten het goede beeld van kleur en structuur van de tegels. Wij hebben daarom maar liefst 400m2 vloeroppervlakte ingericht met tegels te kust en te keur. In twee showrooms kunt u rustig alle tegels bekijken en een keuze maken. Vanzelfsprekend zetten wij graag onze meer dan 20 jaar lange ervaring als tegelhandel Gorinchem en tegelzetter in om u van professioneel advies te voorzien. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders op de vloer en de wand.

Scherpste prijzen bij tegelhandel Gorinchem

In onze tegelhandel Gorinchem bent u verzekerd van de scherpste prijzen. Als u zich dan wellicht zorgen maakt over een slechte kwaliteit, dan kunnen we die zorgen meteen bij u wegnemen! Bij De Tegelhandel John Smits staan we voor perfectie en dus vindt u bij ons alleen hoge kwaliteit tegels. Bij ons vindt u alleen perfect afgewerkte producten en uitstekend gebakken tegels. Bovendien leveren wij u naast tegels ook aanverwante producten zoals lijm, voegsel en hoekprofielen. Zoekt u wandtegels? Dan kunt u in onze tegelhandel uw hart ophalen. Effen met een neutrale kleur, een felle kleur, een leuk bloemendesign of ander patroon; u ziet het allemaal en kunt de structuur van de wandtegels voelen. Heel leuk zijn de mozaïektegels als blikvanger, bijvoorbeeld achter een spiegel. Ook op het gebied van vloertegels hebben we een groot assortiment, waardoor u altijd iets kunt vinden naar uw smaak en binnen uw budget. Houtlook tegels, met een marmerlook, groot of andere formaten zoals parket stroken voor het keramisch parket; het ligt klaar voor u.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Bezoek de tegelhandel Gorinchem

Wij hanteren in onze tegelhandel Gorinchem ruime openingstijden, maar passen die u toch niet, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Samen prikken we dan een geschikt moment. De Tegelhandel John Smits vindt u aan de Beatrixhaven in Werkendam, waar wij vanuit alle windstreken uitstekend te bereiken zijn.