De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Gorinchem nodig?

Zoekt u voor uw nieuwbouwhuis een tegelhandel Gorinchem? Zijn de wand- of vloertegels in uw huis of bedrijf aan vervanging toe en bent u daarom geïnteresseerd in een tegelhandel Gorinchem? Voor de beste wand- en vloertegels, in alle soorten en maten, bent u bij De Tegelhandel John Smits precies aan het goede adres. De Tegelhandel John Smits is gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam, op steenworp afstand van Gorinchem. U vindt in deze tegelhandel Gorinchem het grootste aanbod wand- en vloertegels in de regio! Speciaal om onze klanten alles te tonen wat mogelijk is op tegelgebied, hebben wij een zeer ruime showroom ingericht. Op maar liefst 400 m2 oppervlakte, overzichtelijk ingedeeld in twee ruimten, showen wij onze mooiste tegels. U vindt er complete badkamers en toiletten, met vloer- en wandtegels die uitermate geschikt zijn in deze natte ruimten. Ook hebben wij een aantal voorbeelden van vloeren gelegd, met onze tegels in bijvoorbeeld marmerlook, betonlook of een levensechte houtlook.

Tegelhandel Gorinchem met persoonlijk advies

Zoekt u een landelijke stijl, een moderne uitstraling, bonte of juist neutrale tegels, iets stoers en robuust of juist verfijnd en elegant? Het team van de tegelhandel Gorinchem adviseert u bij de juiste keuze en helpt u precies de sfeer te vangen die u graag voelt in uw huis of in uw bedrijf. Natuurlijk hebben wij voorbeelden van de bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. Verder laten wij u alles zien wat mogelijk is met tegels: de designs, de patronen en de toepassingen. Wist u bijvoorbeeld dat een vloertegel doorgetrokken kan worden op de wand en zo harmonie creëert? Of dit alles nog niet genoeg is, tonen we u ook veel tegels voor de keuken. Kortom, bij De Tegelhandel vindt u altijd uw droomtegel, voor welke ruimte in huis of in uw bedrijf dan ook!

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Gorinchem met jarenlange ervaring

Wij mogen wel spreken van grote ervarenheid als u bedenkt, dat wij al meer dan 20 jaar werkzaam zijn in de tegelhandel en als tegelzetter. Voor een allround advies bent u dan ook bij De Tegelhandel John Smits, dé tegelhandel Gorinchem, op de beste plek. Omdat we zoveel ervaring hebben, kiezen wij ervoor om alleen te werken met A-merk kwaliteit vloer- en wandtegels. Zo bent u gegarandeerd van kwaliteit en een lange levensduur. In tegenstelling tot wat u denkt betaalt u bij De Tegelhandel John Smits geen hoge prijzen, maar leveren we altijd tegen de scherpste prijzen. Particulieren en zakelijke klanten zijn beide bij ons van harte welkom. U kunt bij ons terecht voor de onmisbare aanverwante producten, zoals hoekprofielen, lijm en voegsel, en vindt u bij ons de goede onderhoudsmiddelen. Wij voorzien ook in hulpmiddelen, zodat het zetten en leggen van de tegels gemakkelijker wordt. Denkt u dat u zelf niet aan een tegelproject wilt beginnen? Dan kunt u ons ook inzetten als tegelzetter. We nemen dan van begin tot eind de gehele klus op ons. De Tegelhandel John Smits hanteert ruime openingstijden, maar daarbuiten zijn we ook op afspraak voor u geopend.