Houtlook tegels

De charme van hout en de voordelen van tegels

U merkt in onze showroom al meteen dat een vloer van keramisch parket van houtlook tegels behaaglijk en comfortabel aandoet, door het die warme uitstraling van een houten vloer heeft. Houtlook tegels hebben echter alle voordelen van een tegelvloer, waardoor ze in alle ruimten toepasbaar zijn. De tegels voor keramisch parket zijn gebakken in de vorm van parketstroken en hebben dan ook dat eigene van een houten vloer. Alle soorten hout die u vindt bij een gewone houten vloer, zoals eikenhout tot tropisch hard houtsoorten, vindt u ook in houtlook tegels. Zelfs de knoesten en het reliëf is in de tegels ingebakken.

De tegels voor de houtlook vloer verschillen in lengte- en breedtematen en kunnen in allerlei verbanden gelegd worden. Populaire legvormen zijn het leggen in wild verband en in visgraatpatroon. Onze finishing touch is de perfect bijpassende voeg, die de tegels vrijwel naadloos op elkaar aan laat sluiten en die echte houtlook vloer geeft.

Een keramische parketvloer biedt veel meer mogelijkheden dan een houten vloer. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige houtlook vloer leggen in uw badkamer, wat met een houten vloer geen verstandige keuze zou zijn. Ook in de keuken is een keramische parketvloer zeer goed toepasbaar en biedt het een mooie eenheid wanneer u graag in de aangrenzende woonkamer een parketvloer wil leggen.

Wanneer uw keuze valt op houtlook tegels, dan heeft u een duurzaam natuurproduct in huis dat een levenslang meegaat. Veel onderhoud heeft u er niet aan, aangezien de tegels waterbestendig zijn en bovendien niet vlek-, kras- en vuilgevoelig.

Bij De Tegelhandel John Smits weten we maar al te goed dat het fijn is als er kant-en-klare voorbeelden liggen van vloeren, dus hebben we dat ook gedaan in onze showrooms! Kom de houtlook vloeren in het echt bekijken en voel het reliëf. U zult verbaasd staan van de warme uitstraling.