De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De Tegelhandel John Smits: de tegel specialist in regio Wijk en Aalburg

Gaat u verhuizen en bent u daarom op zoek naar tegels Wijk en Aalburg? Misschien heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en zoekt u daarom tegels Wijk en Aalburg, of u gaat wellicht uw huidige huis helemaal aanpakken? U bent bij De Tegelhandel John Smits op de goede plek voor tegels Wijk en Aalburg. De Tegelhandel John Smits is te vinden aan de Beatrixhaven in Werkendam, wat vanuit Wijk en Aalburg prima aan te rijden is. De Tegelhandel John Smits heeft het grootste aanbod tegels in de regio en met tegels bedoelen we wandtegels en vloertegels, maar ook tegels speciaal voor de keuken, de badkamer en het toilet. Natuurlijk zijn tegels in elke ruimte van uw woning of bedrijfspand te gebruiken. Goed gekozen tegels dragen bij aan de juiste uitstraling van een ruimte, precies wat u wilt bereiken. U bent voor tegels Wijk en Aalburg bij De Tegelhandel John Smits gegarandeerd van kwaliteit, want wij hebben alleen A-kwaliteit tegels in ons assortiment. Leuk om te weten is dat wij exclusief dealer zijn van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Verder kunt u rekenen op deskundig, persoonlijk advies van ons team, wat meer dan 20 jaar ervaring heeft met de verkoop en het leggen van tegels. Wij geven u bovendien een goede service. Betekent dit alles dat u bij De Tegelhandel John Smits ook hoge prijzen betaalt voor uw tegels Wijk en Aalburg? Het tegendeel is waar! Wij leveren altijd tegen de scherpste prijzen.

Grootste aanbod aan tegels Wijk en Aalburg

Op het gebied van tegels is in onze tegelhandel werkelijk alles te verkrijgen. Om u een goed beeld te geven, bent u van harte welkom in onze ruime showroom. In twee ruimtes die samen maar liefst 400 m2 oppervlakte beslaan, hebben wij verschillende opstellingen voor u tentoongesteld. Er liggen vloeren, er zijn verschillende wandtegels op de wanden te zien en zelfs vindt u er toiletten en badkamers. U vindt bij ons tegels met houtlook, betonlook en marmerlook, om maar enkele voorbeelden te noemen. Zo kiest u precies de stoere, landelijke, trendy of elegante tegels Wijk en Aalburg waar u naar op zoek bent. Er zijn meerdere patronen te zien, zodat u de mogelijkheden van een bepaalde tegel meteen ziet. Denkt u bijvoorbeeld aan wild verband, half verband of het visgraatpatroon. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit een groot aanbod, daarom denken we graag met u mee. Naast tegels vindt u bij ons ook aanverwante producten, zoals voegsel, hoekprofielen en lijm. Ook hulpmiddelen en onderhoudsproducten behoren tot ons assortiment. Ziet u er tegenop om zelf tegels Wijk en Aalburg te leggen of te zetten? Dan kunnen wij u daarmee ontzorgen, door de sloop tot het compleet opleveren van een te betegelen ruimte op ons te nemen. Particulieren en bedrijven zijn bij De Tegelhandel John Smits van harte welkom. Wij hebben ruime openingstijden en zijn daarbuiten op afspraak ook te bezoeken.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegels Wijk en Aalburg: scherpste prijs

Naast dat al de tegels Wijk en Aalburg de hoogwaardige A-kwaliteit status hebben en u professioneel advies ontvangt, kunt u ervan verzekerd zijn dat u bij De Tegelhandel John Smits de scherpste prijs ontvangt. Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk en door goed naar u te luisteren, vinden wij altijd de juiste tegels Wijk en Aalburg, die precies de sfeer brengen die u zoekt. U krijgt advies hoe de tegels het best tot hun recht komen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod in lijm, voegsel en aanverwanten, zoals hulpmiddelen bij het leggen of het zetten. Ook kunt u bij ons terecht voor de goede reinigingsmiddelen, zodat uw tegels Wijk en Aalburg gemakkelijk een leven lang meegaan in optimale staat. Zoekt u robuuste, stoere tegels Wijk en Aalburg, of juist elegante, wilt u een blikvanger zoals een mozaïektegel? Kom langs aan de Beatrixhaven! Handig voor binnenvaartschippers, u stapt zo van boord en bij ons binnen! Bent u binnen onze openingstijden niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een geschikter moment.