De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De Tegelhandel John Smits: de tegel specialist in regio Wijk en Aalburg

Zoekt u tegels Wijk en Aalburg? Bent u al een langere tijd op zoek naar tegels Wijk en Aalburg, want u zoekt hoogwaardige kwaliteit? Zoek niet verder, want u heeft het juiste adres gevonden voor tegels Wijk en Aalburg: De Tegelhandel John Smits! Onze tegelhandel is gevestigd in Werkendam en dus heel gemakkelijk te bereiken vanuit Wijk en Aalburg. De Tegelhandel John Smits heeft het grootste aanbod tegels in de regio en bovendien zijn de tegels van de beste kwaliteit. U zult bij ons geen slecht gebakken tegel tegenkomen of onafgewerkte producten, bij ons staat perfectie namelijk bovenaan. In onze ruim opgezette showrooms, die samen maar liefst meer dan 400m2 vloeroppervlakte hebben, kunt u op uw gemak een kijkje nemen. We staan u bij met deskundig advies, aangezien we al meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van tegels en aanverwanten en als tegelzetter.

Grootste aanbod aan tegels Wijk en Aalburg

U vindt een grote keuze aan vloertegels en wandtegels, geschikt voor iedere ruimte in huis. Voor vloertegels ziet u uitstekende voorbeelden in onze showroom, zoals de houtlook tegels of de keramisch parket tegels. Ook hebben wij voorbeelden gelegd van marmerlook tegels. Zoekt u een rustige wandtegel of met een design, in hoogglans of met marmerdesign? Kleurig of juist niet? De Tegelhandel John Smits biedt het allemaal. Ook geven wij u professioneel advies over het patroon waarin de tegels gezet en gelegd kunnen worden. Het visgraatpatroon is weer helemaal terug van weggeweest, zowel voor de vloer als de wand, en een parkettegel legt u natuurlijk in verband. Mooi in de badkamer of het toilet! De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegels Wijk en Aalburg: scherpste prijs

Naast dat al de tegels Wijk en Aalburg de hoogwaardige A-kwaliteit status hebben en u professioneel advies ontvangt, kunt u ervan verzekerd zijn dat u bij De Tegelhandel John Smits de scherpste prijs ontvangt. Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk en door goed naar u te luisteren, vinden wij altijd de juiste tegels Wijk en Aalburg, die precies de sfeer brengen die u zoekt. U krijgt advies hoe de tegels het best tot hun recht komen. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod in lijm, voegsel en aanverwanten, zoals hulpmiddelen bij het leggen of het zetten. Ook kunt u bij ons terecht voor de goede reinigingsmiddelen, zodat uw tegels Wijk en Aalburg gemakkelijk een leven lang meegaan in optimale staat. Zoekt u robuuste, stoere tegels Wijk en Aalburg, of juist elegante, wilt u een blikvanger zoals een mozaïektegel? Kom langs aan de Beatrixhaven! Handig voor binnenvaartschippers, u stapt zo van boord en bij ons binnen! Bent u binnen onze openingstijden niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een geschikter moment.