Vloertegels

Breng uw huis tot leven met onze prachtige vloertegels!

Vloertegels zijn belangrijk in uw huis, want ze vormen de basis van uw interieur. Ze brengen sfeer in elke ruimte in huis, waarbij natuurlijk goed gekeken moet worden welke uitstraling u de ruimte wilt geven. Een badkamer is tenslotte iets anders dan een woonkamer, entree of badkamer. De mogelijkheden zijn echter eindeloos, dat zult u zien in onze grote showrooms. U kunt iedere ruimte in huis precies de sfeer geven die u wilt.

Onze vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen. De tegels kunnen in verschillend verband gelegd worden, zoals halfsteens verband, Romaans verband, in visgraatpatroon of diagonaal. Vloertegels zijn overigens ook geschikt als wandtegel en door dezelfde tegel te gebruiken voor zowel wand als vloer, creëert u eenheid en rust. Wilt u liever niet verder tegelen op de wand maar zoekt u wel die rust en eenheid, dan kunt u ervoor kiezen de vloertegel ook als plint te gebruiken. Van elke vloertegel is een tegelplint te maken, die we haaks of halfrond afwerken. De bovenkant wordt dan afgespoten op kleur, zodat u geen kleirand ziet. Het geeft een zeer luxe uitstraling!

Voor al onze vloertegels geldt dat ze een hoogwaardige kwaliteit hebben, de A-kwaliteit, wat betekent dat ze levenslang meegaan. Een zeer duurzame keuze dus en uitstekend te combineren met (elektrische) vloerverwarming. Een vloer van vloertegels is gemakkelijk in onderhoud en is hygiënisch. Bovendien: warm in de winter, koel in de zomer!

Laat u verrassen in onze showrooms, waar veel voorbeelden gereed liggen om door u bekeken te worden. Vanzelfsprekend ontvangt u altijd advies en kunnen we zelfs de ruimten bij u thuis inmeten. Dat is betrouwbaar kopen!