De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom
Hoe het begon

John Smits startte samen met zijn vrouw Janet een jaar of vier geleden met De Tegelhandel John Smits, te vinden aan de drukke Beatrixhaven in Werkendam. Als ervaren tegelzetter richt hij zich nu met name op de tegelhandel met aanverwante producten als hoekprofielen, voegsel en lijm, zodat u zelf prima uw ruimte kunt voorzien van een nieuwe look. Broer Niels, moeder Cathy en zoon Melvin maken ook deel uit van het hechte team van De Tegelhandel.

 

De Tegelhandel staat erom bekend dat een groot en gevarieerd assortiment tegels te bekijken is in de ruim opgezette showrooms, die samen een oppervlakte hebben van meer dan 400m2. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten alleen zo een goede keus maken! Men vindt er alleen hoogwaardige kwaliteit-A tegels, omdat Smits vooral actief is in het midden- en wat hoger segment. Maar let op: we leveren altijd tegen de scherpste prijzen! Vele klanten hebben inmiddels de grote voordelen van De Tegelhandel John Smits ontdekt, zowel die ‘gewoon’ op de wal wonen als de binnenvaartschippers. Zij stappen gemakkelijk van boord de showroom binnen om de perfecte tegels voor het woongedeelte op hun schip uit te kiezen.

Laat u inspireren in onze showroom

In de showrooms vindt u veel verschillende tegels, voor keuken, badkamer, woonkamer, toilet en welke ruimte u dan ook maar wilt voorzien van nieuwe wandtegels of vloertegels. Er zijn tegels met marmerlook, houtlook en betonlook, die stuk voor stuk een mooie uitstraling hebben. Wandtegels zijn er in elke kleur en effen of met allerlei patronen te verkrijgen. We bieden moderne en trendy tegels, maar ook klassieke of ingetogen tegels. Zoekt u stoer, landelijk of heel elegant? U vindt het in onze showroom! Bovendien zijn wij exclusief dealer van de bekende ontwerper Piet Boon bij Douglas & Jones.

Vanzelfsprekend krijgt u tijdens uw bezoek en uw aankoop een professioneel advies. We denken graag met u mee, niet alleen over kleuren en formaten van de tegels, maar ook over de patronen waarin ze gezet kunnen worden. Denk aan half verband, wild verband of visgraatpatroon bijvoorbeeld. Naast de genoemde aanverwante producten leveren wij ook hulpmiddelen om de tegels handig en goed zelf te zetten.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegel verkoop voor bedrijven en particulieren

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij De Tegelhandel John Smits van harte welkom. Wat we vooral willen benadrukken is het feit dat men niet moet denken dat er een verplichting is om als er tegels gekocht worden, de combinatie met de werkzaamheden eraan vastzit. Tegels kopen of de gehele ruimte voorzien van nieuwe tegels staat echt geheel los van elkaar. Als service kunnen we wel de beoogde ruimte opmeten, een indicatie geven van de werkzaamheden en advies geven over het juiste formaat tegels. Natuurlijk kunnen we indien gewenst ook alle werkzaamheden uitvoeren. Dat gaat van sloopwerk tot het loodgieterswerk, het zetten van tegels, het plaatsen van uw sanitair en het afkitten.

Bij De Tegelhandel John Smits heeft u altijd een vast contactpersoon, die volledig van uw project op de hoogte is. De lijnen zijn kort, we houden de communicatie helder en zo wordt het een prettige ervaring voor iedereen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom! U bent van harte welkom.