De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De tegelzetter Gorinchem is De Tegelhandel John Smits

Zoekt u een tegelzetter Gorinchem? Bent u al een tijdje op zoek naar een ervaren en professionele tegelzetter Gorinchem? Goed nieuws, want u heeft nu dé tegelzetter Gorinchem gevonden in De Tegelhandel John Smits! Niet alleen heeft onze tegelhandel het grootste aanbod aan tegels in de regio Gorinchem, maar we beschikken ook over een hecht team van vakmensen dat u zoekt wanneer u een tegelzetter Gorinchem nodig heeft. De Tegelhandel John Smits is gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam, waar we voor iedereen goed te bereiken zijn. Met name binnenvaartschippers stappen zo bij ons binnen. Buiten dat wij beschikken over het grootste aanbod tegels in alle soorten en maten en van allerlei gerenommeerde merken, zijn al onze tegels van A-kwaliteit. Wij werken alleen met hoogwaardige producten, zodat we trots kunnen zijn op het resultaat. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones.

20 jaar ervaring als tegelzetter Gorinchem

John Smits en zijn team hebben al meer dan 20 jaar ervaring als tegelzetter Gorinchem, dus we kunnen met recht stellen dat uw tegelproject in goede handen is. We zijn bovendien een allround tegelzetter Gorinchem, wat betekent dat we u van a tot z kunnen ontzorgen. We nemen het sloopwerk voor onze rekening en verzorgen verder alles, zoals het loodgieterswerk, aansmeren, plaatsen van het sanitair en dan natuurlijk de finishing touch, het leggen en zetten van de tegels en het afkitten. We garanderen u dat we zorgvuldig, netjes en snel werken, zodat u zo kort mogelijk en zo min mogelijk overlast ervaart. Wilt u liever een gedeelte van het project zelf doen, zoals het sloopwerk? In onze showroom bent u van harte welkom en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een kop goede koffie. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons eerst een offerte.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelzetter Gorinchem met groot assortiment tegels

In onze ruim opgezette showrooms met maar liefst 400m2 oppervlakte kunt u op uw gemak rondkijken tussen alle wand- en vloertegels. Zoekt u een robuuste tegel of juist een elegante? Een marmerlook, een houtlook, effen, met een design, mat of hoogglans? We hebben tegels voor iedereen, zodat u precies de juiste sfeer in uw huis kunt brengen in welke ruimte dan ook. Daarnaast adviseren we u over de patronen en verbanden waarin de tegels te leggen zijn. Wist u dat vloertegels als wandtegel te gebruiken zijn en ook als plint te verwerken zijn? Dit en meer vertellen we u graag als u onze showroom bezoekt. Komen de openingstijden niet goed uit? Bel ons even voor een afspraak op een geschikter moment!