De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De tegelzetter Gorinchem is De Tegelhandel John Smits

Gaat u binnenkort een nieuwbouwhuis betrekken en zoekt u een tegelzetter Gorinchem? Of is uw huidige woning aan een grote opknapbeurt toe en zoekt u daarom een tegelzetter Gorinchem? Het kan zijn dat u alleen voor een bepaalde ruimte een tegelzetter Gorinchem zoekt, maar wat de klus ook is: De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits is het antwoord! De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam, dichtbij Gorinchem. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het adviseren bij het aanschaffen van nieuwe wand- en vloertegels, maar ook als tegelzetter. Wij ontzorgen u daarbij van a tot z. Of het nu gaat om een nieuwe vloer, een keuken betegelen of een geheel nieuw toilet of nieuwe badkamer: wij staan voor u klaar. Van het allereerste begin tot de oplevering nemen we alles voor onze rekening. Bij een toilet en badkamer houdt dat dus in: vanaf de sloop tot en met het loodgieterswerk, het aansmeren, het tegelwerk, het plaatsen van sanitair en het afkitten. U merkt al snel dat afspraak bij ons echt afspraak is. Wij werken netjes en zorgvuldig, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Grote variatie met tegelzetter Gorinchem

Bij De Tegelhandel John Smits is een scala aan mogelijkheden te vinden. Om u een goed beeld te geven van wat allemaal mogelijk is op het gebied van tegels leggen en tegels zetten, hebben wij een ruime showroom ingericht met allerlei voorbeelden. U vindt hier badkamers, toiletten, ideeën voor keukens en voorbeelden van vloeren, zoals de marmerlook, de betonlook of de houtlook. Wij hebben verschillende patronen voor u gelegd, zoals verschillende verbanden of het visgraatpatroon. Wat betreft wandtegels beschikken we over hele trendy tegels, maar ook over natuurlijk gekleurde, met design of juist niet, met een landelijke uitstraling of juist een hele elegante. Ook van de patronen zijn veel voorbeelden te vinden. En hoe denkt u erover om een vloertegel door te tegelen op de wand? U ziet, bij tegelzetter Gorinchem De Tegelhandel John Smits is vrijwel alles mogelijk!

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelzetter Gorinchem met tegels van A-kwaliteit

Als tegelzetter Gorinchem begrijpen wij dat tegels uitkiezen geen dagelijkse bezigheid is, dus daarom geven wij u graag persoonlijk advies en denken volop met u mee. Goed om te weten is dat al onze tegels van de beste A-kwaliteit zijn, zodat u gegarandeerd bent van een lange levensduur. Daarbij hanteren wij ook de scherpste prijzen. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij hanteren ruime openingstijden, maar u kunt ook daarbuiten op afspraak bij ons terecht.