De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegels Gorinchem bij De Tegelhandel John Smits

Bent u op zoek naar tegels Gorinchem? Heeft u interesse in tegels Gorinchem, omdat u een nieuwbouw huis moet gaan betegelen? Of wellicht zoekt u tegels Gorinchem, omdat uw oude tegels echt vervangen moeten worden? U bent bij De Tegelhandel John Smits op de beste plek, want wij hebben het grootste aanbod vloer- en wandtegels van de regio! De Tegelhandel John Smits is te vinden aan de Beatrixhaven in Werkendam en dus vanuit Gorinchem zeer goed te bereiken. Ook voor binnenvaartschippers is het heel gemakkelijk om snel bij ons binnen te stappen. Voor tegels Gorinchem gaan wij voor perfectie en daarom zult u in onze tegelhandel alleen A-kwaliteit tegels vinden. Bij ons geen slecht gebakken tegels! De Tegelhandel John Smits beschikt over maar liefst 400m2 oppervlakte, verdeeld in twee ruim opgezette showrooms, waar u uw hart kunt ophalen aan allerlei soorten tegels. Zoekt u een robuuste vloertegel met een stoere uitstraling of zoekt u het in een landelijke sfeer? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een warme houtlook met de keramische parket tegels. Zoekt u een marmerlook op de wand of juist effen? U wilt een mooie blikvanger met mozaïektegels? De Tegelhandel John Smits is ook exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. U merkt het, voor een ruime keuze aan tegels Gorinchem kunt u bij ons terecht.

Professioneel advies bij tegels Gorinchem

Vanzelfsprekend laten wij het niet alleen bij het kijken in onze showrooms. Wij geven u graag ons professioneel advies en begeleiden u naar de optimale keuzes, zodat u precies de juiste sfeer kunt treffen met uw aankoop van tegels Gorinchem. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel en als tegelzetter. Naast advies over de tegels geven we u ook graag ideeën en inspiratie mee over het zetten en leggen van de wand- en vloertegels. U kunt namelijk uit verschillende patronen kiezen om uw tegels Gorinchem te verwerken, denk aan in verband leggen of het weer moderne visgraatpatroon.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Alleen tegels van de beste kwaliteit

Onze tegels zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit, waar we een scherpe prijs voor hanteren. Naast tegels Gorinchem bieden we u een ruim aanbod in lijm, voegsel en aanverwanten, zoals hulpmiddelen bij het leggen of het zetten en hoekprofielen in allerlei kleuren. Ook kunt u bij ons terecht voor de goede reinigingsmiddelen, zodat uw tegels Gorinchem prima een leven lang meegaan in optimale staat. Heeft u binnen onze openingstijden geen gelegenheid om ons te bezoeken, dan kunnen wij ook daarbuiten op afspraak een passender moment kiezen.