Keramisch parket

Ervaar ons keramisch parket

Een vloer van keramisch parket is stijlvol en op vele manieren toe te passen, in alle ruimten van uw huis. U zult merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn! De tegels voor keramisch parket zijn gebakken in de vorm van parketstroken. U kunt kiezen voor een houtlook, maar kunnen ook de tegels in kleuren als grijs, zwart of wit als keramische parketvloer gelegd worden.

De tegels van een keramische parketvloer zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen, het is net wat mooi past in uw huis. Ze kunnen in allerlei verbanden gelegd worden. De meest gekozen vormen zijn het wild verband en de visgraat. Het mooie visgraatpatroon is weer helemaal terug van weggeweest! Als finishing touch is een perfect bijpassende voeg mogelijk, die de tegels vrijwel naadloos op elkaar aan laat sluiten.

Heeft u voorkeur voor een houten look in de badkamer of in de keuken? Met een houten vloer zou dat niet mogelijk zijn, maar met keramische parketvloer wel. Keramische parkettegels zijn tenslotte waterbestendig en daarom zeer geschikt voor een natte ruimte. De kwasten en het reliëf dat u in een gewone parketvloer ziet, wordt ook in de keramische parkettegel ingebakken.

Kiest u voor een keramische parketvloer, dan kiest u voor een duurzaam natuurproduct dat een leven lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. aangezien de tegels niet vlek-, kras- en vuilgevoelig zijn.

In onze showrooms zijn veel voorbeelden te vinden van keramische parketvloeren, dus kom een kijkje nemen!