De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Lexmond nodig?

Zoekt u een tegelhandel Lexmond? Heeft u al langere tijd belangstelling voor een tegelhandel Lexmond, maar u weet toch niet precies welke de beste is? Goed nieuws, want u bent op de juiste plaats beland! Wij heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits met het grootste en beste aanbod vloer- en wandtegels voor de regio Lexmond. Onze tegelhandel Lexmond bevindt zich aan de Beatrixhaven in Werkendam, want vanuit alle hoeken uitstekend aan te rijde is. U vindt in onze twee zeer ruim opgezette showrooms werkelijk alle tegels die u maar in huis kunt aanbrengen, plus allerlei aanverwante producten die bij het tegelen nodig zijn, zoals hoekprofielen in veel kleuren, voegsel en lijm. Wij kunnen u in onze tegelhandel Lexmond van professioneel advies voorzien, omdat we beschikken over meer dan 20 jaar ervaring als tegelhandel en tegelzetter. We vertellen u alle kneepjes van het vak, zodat uw wand of vloer er prachtig uit komt te zien. Wilt u liever niet zelf tegelen en besteedt u dat liever uit? De Tegelhandel John Smits kan het hele project voor u verzorgen, waarbij u compleet ontzorgd wordt. Wij gaan netjes te werk en leveren uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken binnen een korte tijd op, zodat u niet langer dan nodig in de rommel zit.

Tegelhandel Lexmond: voor tegels tot in perfectie!

De Tegelhandel John Smits staat bekend om ons grote aanbod, maar ook om de perfectie waar wij voor staan. Wij werken dan ook alleen met de allerbeste materialen en A-kwaliteit vloer- en wandtegels. Bij ons geen slecht afgewerkte producten of slecht gebakken tegels, wij staan voor perfectie. Naast de hoge kwaliteit bieden we u ook de scherpste prijzen aan, dus al met al is de tegelhandel Lexmond uw beste keuze, hoe klein of hoe groot uw project ook is. Neem eens een kijkje op de website voor wat voorbeelden!

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Voor elk wat wils bij dé tegelhandel Lexmond

Als we bij de tegelhandel Lexmond zeggen dat we voor elk wat wils hebben, dan menen we dat ook. Op maar liefst 400m2 vindt u verschillende vloertegels gelegd, zodat u precies kunt zien hoe het er in uw huis uit komt te zien. Robuuste tegels met structuur, een marmerlook of een warme houtlook van de keramische parkettegels? U ziet ze in verschillende patronen op de vloer. Ook in wandtegels is ons assortiment groot. Effen, neutraal gekleurd of juist fel, mozaïektegels als blikvanger, bont design of juist subtiel; in onze tegelhandel Lexmond slaagt iedereen. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Wij geven u graag advies over de verschillende verbanden en patronen waarin de tegels te zetten of te leggen zijn.