De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel IJsselstein nodig?

Zoekt u een tegelhandel IJsselstein? Bent u al een tijdje op zoek naar de juiste tegelhandel IJsselstein? Dé tegelhandel voor IJsselstein is zonder twijfel De Tegelhandel John Smits en daarom heten we u hier dan ook van harte welkom! De tegelhandel IJsselstein heeft het grootste aanbod van de regio; u vindt er wandtegels, vloertegels, aanverwante producten en reinigingsmiddelen onder een dak. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in de binnenhaven in Werkendam, wat vanuit IJsselstein prima aan te rijden is. Ook is de locatievan onze tegelhandel IJsselstein uitermate geschikt voor binnenvaartschippers: u stapt in de Beatrixhaven zo van boord bij ons binnen. Wij beschikken over twee ruim opgezette showrooms, die samen maar liefst 400m2 aan oppervlakte bedragen. We hebben hier vele soorten wand- en vloertegels tentoongesteld, zodat u precies weet wat u koopt. Ook zijn er toepassingen te vinden, want wij zijn er als tegelhandel IJsselstein van overtuigd dat dat de enige manier is om onze klanten te laten zien hoe hun woonkamer, keuken, badkamer of toilet eruit komen te zien.

Hoge kwaliteit bij tegelhandel IJsselstein

Bij onze tegelhandel IJsselstein gaan we voor perfectie en daarom treft u bij ons alleen A-kwaliteit wand- en vloertegels. Voor De Tegelhandel John Smits geen halfbakken tegels of slecht afgewerkte producten. Inmiddels mogen wij al meer dan 20 jaar werkzaam zijn als tegelhandel en als tegelzetter en daarom kunnen we met recht zeggen dat we u professioneel advies kunnen geven. Dat gaat dan niet alleen over de soorten tegels en de toepassingen, maar bijvoorbeeld ook in welke patronen de tegels gezet of gelegd kunnen worden. Wist u dat vloertegels ook uitstekend als wandtegels kunnen dienen? Ook kunnen we uit vloertegels plinten maken, zodat u een mooie eenheid realiseert. Mocht u de indruk krijgen dat u vanwege de hoge kwaliteit en het vakkundig advies bij onze tegelhandel IJsselstein wel de hoofdprijs zult betalen, dan kunnen we u verzekeren dat u bij ons altijd de scherpste prijzen krijgt.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Grootste keuze bij dé tegelhandel IJsselstein

Aan wandtegels en vloertegels kunnen we u veel aanbieden. Kleurig, effen, bont design met bijvoorbeeld bloemen of juist een strak patroon, u komt het in de showrooms allemaal tegen. De Tegelhandel John Smits is ook exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones en we tonen u graag deze prachtige, luxe tegels. Zoekt u een houtlook in de badkamer? Dat kan tegenwoordig met de keramische parkettegels en u realiseert zo een mooie, warme ruimte. Ook voor alle andere ruimten in huis vindt u de perfecte tegel, of u nu landelijk, elegant, stoer of robuust kiest. Tegelt u zelf liever niet? De Tegelhandel John Smits kan u van a tot z ontzorgen door het volledige project op zich te nemen.