De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Vloertegels Gorinchem bij De Tegelhandel John Smits

Bent u geïnteresseerd in vloertegels Gorinchem? Zoekt u al geruime tijd naar vloertegels Gorinchem en kunt u maar niet de juiste vinden? Kom voor vloertegels Gorinchem naar De Tegelhandel John Smits! Onze tegelhandel heeft het grootste aanbod vloertegels Gorinchem en we zijn er van overtuigd dat u bij ons zeker gaat slagen. Onze showrooms beslaan een oppervlakte van 400m2 en zijn ruim van opzet. Hierdoor kunt u op uw gemak rondkijken, u laten inspireren en rustig een keuze maken. Natuurlijk staat ons team u bij met professioneel advies. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel en als tegelzetter. Daarom krijgt u van ons praktische informatie over de vloertegels die u bij ons vindt. Wij beschikken overigens ook over een groot aanbod wandtegels, om uw ruimte helemaal af te maken. Vanzelfsprekend krijgt u niet alleen advies over de juiste tegel in een bepaalde ruimte, maar denken we met u mee over het juiste manier van leggen en de mooiste patronen. Gaat u voor halfsteens verband of voor de weer populaire visgraat? Wist u dat u vloertegels ook kunt door tegelen op de wand? Vindt u dat iets teveel van het goede, maar ziet u de eenheid wel zitten, dan is er de mogelijkheid om van vloertegels plinten te maken. U merkt het, voor de beste vloertegels Gorinchem en advies bent u bij De Tegelhandel John Smits aan het juiste adres.

Vloertegels Gorinchem van hoogwaardige kwaliteit

De vloertegels Gorinchem zijn onbetwist van hoogwaardige kwaliteit. In onze tegelhandel staat perfectie voorop, dus verkopen wij alleen A-kwaliteit tegels. Voor het leggen van uw vloertegels Gorinchem kunt u meteen andere benodigdheden ook meenemen, zoals voegsel, lijm en aanverwanten. Ook reinigingsmiddelen zitten in ons assortiment. Ziet u het niet zitten om zelf uw vloer te leggen, dan kunnen wij dat werk ook geheel of gedeeltelijk voor onze rekening nemen. We ontzorgen u van a tot z, door vanaf het sloopwerk tot en met het afkitten alles te regelen. Een tegelplint kan door ons prima gemaakt worden en wordt netjes afgewerkt, zodat het een aanwinst is bij uw vloer.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Persoonlijke aandacht bij vloertegels Gorinchem

U vindt De Tegelhandel John Smits aan de Beatrixhaven in Werkendam, waar we goed te bereiken zijn vanuit Gorinchem. Zeker binnenvaartschippers stappen zo van boord rechtstreeks bij ons binnen. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk en we zijn ervan overtuigd dat u, omdat we goed naar uw wensen luisteren, altijd de juiste sfeer treft met uw nieuwe tegels Gorinchem.