De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Dordrecht nodig?

Bent u geïnteresseerd in een tegelhandel Dordrecht? Zoekt u een tegelhandel Dordrecht omdat u binnenkort een vloer of een wand wilt betegelen? U bent bij De Tegelhandel John Smits op de goede plek, omdat wij als tegelhandel Dordrecht absoluut het grootste aanbod tegels in de regio hebben! Onze tegelhandel Dordrecht is gevestigd in Werkendam en is dus vanuit Dordrecht en de rest van de regio prima te bereiken. Onze vloertegels, wandtegels en aanverwante producten zijn tentoongesteld in twee ruim opgezette showrooms, die samen een oppervlakte van 400m2 tellen. Hier kunt u rustig alles bekijken, de structuur van de tegels voelen en mooie combinaties van wand- en vloertegels maken. Omdat wij inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring hebben als tegelhandel Dordrecht en als tegelzetter, kunnen we u vakkundig advies geven. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, zodat wij u ook zeer luxe en bijzondere tegels kunnen aanbieden.

Alleen A-kwaliteit tegels bij dé tegelhandel Dordrecht

In onze tegelhandel Dordrecht vindt u alleen A-kwaliteit tegels, gewoonweg omdat wij als professioneel bedrijf voor perfectie gaan. Bij ons geen slecht gebakken tegels of slordig afgewerkte producten: wij bieden alleen het beste aan. Mocht u daardoor denken dat u in onze tegelhandel Dordrecht de hoofdprijs betaalt voor wand- en vloertegels, dan kunnen we u meteen vertellen dat dat zeker niet het geval is. Wij garanderen u te allen tijde de scherpste prijzen. Daarnaast geeft ons team u gedegen advies over het zetten of leggen van de tegels, waarvoor wij overigens ook hulpmiddelen in huis hebben. Bent u niet van plan om zelf te gaan tegelen, dan kunnen wij u dit werk ook volledig uit handen nemen. Van a tot z wordt u dan door De Tegelhandel John Smits ontzorgd: we doen het sloopwerk, het aanleggen van leidingen, het plaatsen van sanitair, het tegelen en als laatste het afkitten.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Grootste keuze bij onze tegelhandel Dordrecht

Het is voor klanten fijn als zij grote keuze hebben en daar hebben we dan ook voor gezorgd. Zoekt u een wandtegel met een bont design, een rustig design, een felgekleurde tegel of juist een met een neutrale kleur? U ziet allerlei wandtegels bij ons en u kunt te kust en te keur combineren. Qua vloertegels is het aanbod ook zeer groot: elegante vloertegels of juist robuuste, keramisch parket tegels met prachtig warme houtlook; u vindt in onze tegelhandel Dordrecht altijd een tegel die precies de sfeer in uw huis brengt die u zoekt.