De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Dordrecht nodig?

Woont u in Dordrecht en zoekt u daarom naar een tegelhandel Dordrecht? Zoekt u naar een tegelhandel Dordrecht met het grootste aanbod wand- en vloertegels in de regio Dordrecht? U heeft op de juiste naam geklikt, want bij De Tegelhandel John Smits vindt u precies wat u zoekt. Wij staan bekend om het grootste aanbod in A-kwaliteit tegels voor vloeren, wanden, keukens, toiletten en badkamers. Welk project u ook onder handen gaat nemen en van welk formaat ook, bij ons vindt u de tegel die u zoekt. Sterker nog, ons professionele team garandeert dat u uw droomtegel vindt! Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn in onze tegelhandel Dordrecht van harte welkom. De Tegelhandel John Smits is gevestigd op industrieterrein Beatrixhaven in Werkendam. Gemakkelijk te bereiken met de veerpont vanuit Dordrecht! De Tegelhandel John Smits mag na 20 jaar werken in de tegelzetterij en de tegelhandel met recht ervaren worden genoemd. Naast onze ervaring en vakkennis staan we er ook om bekend dat u altijd persoonlijke aandacht krijgt, zodat we samen de juiste sfeer met tegels in uw huis of bedrijfspanden bereiken. We vertellen u alles over de tegels, de patronen die ermee gezet of gelegd kunnen worden en wat er allemaal mogelijk is. Wist u bijvoorbeeld dat u een vloertegel ook kunt door tegelen op de wand? Zo ontstaat een rustig geheel.

Grote showroom bij tegelhandel Dordrecht

Om onze klanten een zo goed mogelijke indruk te geven van alle mogelijkheden, hebben we in de tegelhandel Dordrecht een ruime showroom ingericht. Op maar liefst meer dan 400 m2, verdeeld in twee ruimten, hebben we overzichtelijke opstellingen gemaakt van complete badkamers, douches en toiletten. Verder vindt u er grote stukken gelegde vloertegels, zodat u een uitstekend beeld krijgt hoe een tegelvloer met bijvoorbeeld beton-, hout- of marmerlook er in uw huis uitziet. We geven sfeerbeelden en ook is er een opstelling van tegels van de bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. We tonen u in de tegelhandel Dordrecht robuuste tegels, elegante, romantische, met design en kleurig of juist effen, met een patroon of mozaïek en eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Wij hanteren voor alle tegels altijd de scherpste prijzen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Dordrecht voor aanverwante producten

Wanneer u zelf gaat tegelen, heeft u ook aanverwante producten zoals voegsel, lijm en hoekprofielen nodig. De Tegelhandel John Smits adviseert u graag welke voor u de beste is en ook welke kleur het beste past bij uw tegel. We beschikken over een assortiment onderhouds- en schoonmaakmiddelen en ook hebben we enkele hulpmiddelen, waarmee het zetten of leggen van de tegels gemakkelijker wordt. Denkt u dat u zelf de tegels niet zelf gaat leggen of zetten, dan kunt u De Tegelhandel John Smits ook inzetten als tegelzetter. Ons team werkt snel, netjes en nauwkeurig. We veroorzaken de minste overlast. U bent van harte welkom in Werkendam om tegels te komen uitzoeken en de mogelijkheden te bespreken. Als onze ruime openingstijden u niet schikken, dan bent u vanzelfsprekend ook daarbuiten welkom. Maak even een afspraak zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen!