Marmerlook tegels

Niet van echt te onderscheiden

De marmerlook tegel is een unieke tegel met een prachtige, elegante en luxe uitstraling die niet van echt marmer is te onderscheiden. De Tegelhandel John Smits heeft verschillende kleuren marmerlook tegels beschikbaar, die geschikt zijn om gelegd te worden als vloertegel, maar ook uitstekend kunnen dienen als wandtegel. De mogelijkheden in huis zijn ontelbaar, aangezien een marmerlook tegel een aanwinst is de hal van uw woning, maar ook in de woonkamer, keuken, badkamer en het toilet.

De marmerlook tegel, het woord zegt het al, heeft de uitstraling van chique marmer door de natuurgetrouwe print, maar heeft de grote voordelen van een keramische tegel. De marmerlook tegel is namelijk niet gevoelig voor krassen, vlekken en zuren. Doordat de tegel daarnaast van een kras-, slijt- en vlekbestendige toplaag wordt voorzien, is onderhoud een eitje.

Wilt u gebruik maken van vloerverwarming of vloerkoeling, dan is dat met de marmerlook tegel heel goed mogelijk. De tegels houden de behaaglijke warmte tijdens koude dagen vast en koelen juist als de temperatuur buiten oploopt.

De sfeervolle marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen in elk gewenst verband gelegd worden. Denk ook eens aan verschillende maten in verband gebruiken, dat geeft een heel unieke eigen stijl aan uw interieur. We adviseren u hier graag bij! Bovendien kunt u ervan verzekerd zijn dat wij onze hoge kwaliteitstegels tegen scherpe prijzen aanbieden.