De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

De Tegelhandel John Smits is dé tegelhandel Leerdam

Bent u op zoek naar een tegelhandel Leerdam? Bent u op zoek naar mooie vloertegels, die u wilt laten leggen in de woonkamer of bij u op kantoor? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Werkendam bij De Tegelhandel John Smits. Vanuit Leerdam zijn wij gemakkelijk te bereiken. U vindt bij ons een ruim opgezette showroom van maar liefst 400m2. In onze showrooms, die zijn opgedeeld in twee prachtige ruimtes, vindt u ons complete assortiment. Door de jaren heen is het aanbod van De Tegelhandel John Smits steeds verder uitgebreid en daardoor kunnen wij u vandaag de dag een ruim aanbod bieden in verschillende soorten stijlen. U kunt bij ons kiezen uit effen tegels, tegels met structuur en bonte tegels. Ons aanbod en assortiment is eindeloos en er is voor iedereen wat wils. Wij begrijpen dat u niet iedere dag tegels uitkiest voor uw woonkamer, keuken, badkamer, toilet of bij u op kantoor. Het team van tegelhandel Leerdam staat dan ook graag voor u klaar. Kom langs in onze showroom aan de Beatrixhaven in Werkendam en laat u verrassen en vooral inspireren door ons veelzijdige aanbod. Voor het vinden van een tegelhandel Leerdam bent u bij ons aan het juiste adres.

De Tegelhandel John Smits, uw tegelhandel Leerdam

De Tegelhandel John Smits biedt u, als tegelhandel Leerdam, meer dan 20 jaar ervaring aan in het aanbieden en leggen van verschillende soorten tegels. Door de jaren heen weten vele klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze kennis en vaardigheden. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wij denken dan ook graag met u mee. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij De Tegelhandel John Smits van harte welkom. Wij slaan graag onze handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige A-kwaliteit en vanzelfsprekend ontvangt u van ons professioneel advies. In onze showrooms vindt u allerlei voorbeelden van verschillende, prachtige designs. U krijgt een goed beeld hoe uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of welke ruimte dan ook, eruit komt te zien.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Afspraak maken bij tegelhandel Leerdam

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment in wand- en vloertegels? Wilt u meer weten over de vele voordelen van onze A-klasse tegels? U kunt vrijblijvend bij ons naar binnen lopen. Komen onze openingstijden niet fijn voor u uit? U kunt zelfs buiten de openingstijden op afspraak bij ons terecht. Wij plannen dan graag een afspraak met u in.