De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegeloutlet Gorinchem nodig?

Zoekt u een tegeloutlet Gorinchem? Bent u op zoek naar een tegeloutlet Gorinchem waar u het allergrootste aanbod kan vinden? Wilt u daarnaast een tegeloutlet Gorinchem waar ook nog eens de scherpste prijzen gehanteerd worden? U bent bij De Tegelhandel John Smits bij beste tegeloutlet Gorinchem! U vindt bij onze tegelhandel het grootste aanbod van de regio. Wij zijn gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam en we zijn daar gemakkelijk te vinden voor iedereen die tegels nodig heeft. De Tegelhandel John Smits heet u van harte welkom in twee ruim opgezette showrooms, die samen meer dan 400m2 oppervlakte beslaan. In de showrooms staan en liggen heel veel voorbeeld van allerlei tegels tentoongesteld en ook presenteren wij complete badkamers in onze outlet Gorinchem. We zijn ervan overtuigd dat alleen zo onze klanten het juiste beeld krijgen van onze tegels. U kunt rustig rondkijken en wij geven u graag deskundig advies. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring als tegelhandel en als tegelzetter. De Tegelhandel John Smits heeft alleen hoogwaardige kwaliteit in huis, u zult bij ons geen slecht gebakken tegel vinden of slecht afgewerkte producten. Onze tegels zijn van hoge kwaliteit, simpelweg omdat wij als tegeloutlet Gorinchem voor perfectie staan. In de tegeloutlet Gorinchem vindt u daarom geen afgedankte tegels.

De goedkoopste tegels uit de regio bij dé tegeloutlet Gorinchem

Zoekt u wandtegels, vloertegels en aanverwanten zoals lijm, voegsel en meerdere kleuren hoekprofielen? Wij tonen u wandtegels te kust en te keur. Wilt u effen, met een design, hoogglans of een marmerlook? U vindt het in onze tegeloutlet Gorinchem. Bent u op zoek naar een robuuste vloer van stoere vloertegels of ligt uw voorkeur bij een houtlook, wat het keramische parket zo mooi vertegenwoordigt? Ook hiervan kunt u verschillende voorbeelden bij ons bekijken. Daarnaast ziet u de vloertegels en wanttegels in verschillende patronen gezet of gelegd zien. Denk aan diverse soorten verbanden, aan het visgraatpatroon of wat dacht u van een blikvanger als een mozaïektegel? En wist u dat een vloertegel gebruikt kan worden als wandtegel en als plint? De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarmee u een bijzondere luxe uitstraling creëert.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Bezoek de showroom van dé tegeloutlet Gorinchem

Wij beschikken ook over een groot aanbod hulpmiddelen, waarmee u de tegels prima zelf kunt zetten of leggen. Ziet u dat niet helemaal zitten, dan kunnen wij u ook prima als tegelzetter van dienst zijn. Komen onze openingstijden niet goed uit? Bel ons voor een afspraak en we spreken samen een geschikter moment af.