De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Giessenburg nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Giessenburg? Bent u van plan om een bepaalde ruimte in huis te gaan betegelen, voor het eerst of opnieuw, en u zoekt daarom een goede tegelhandel Giessenburg? Zoek niet langer, want u bent bij De Tegelhandel John Smits aan het juiste adres. De Tegelhandel John Smits is gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam, waar particuliere en zakelijke klanten van harte welkom zijn om een kijkje te nemen in de immens grote showroom. Op een oppervlakte van 400m2 laat deze tegelhandel Giessenburg u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tegels leggen en tegels zetten. U vindt bij ons wand- en vloertegels en speciale tegels voor keukens, badkamers en toiletten. Tegelhandel Giessenburg De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van de bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Ook hebben wij voor u veel aanverwante producten beschikbaar, zoals hoekprofielen, lijm en voegsel. Daarnaast voorzien wij u in onderhoudsmiddelen en hulpmiddelen voor bij het zetten en leggen van de tegels.

Tegelhandel Giessenburg met grote variatie tegels

De Tegelhandel John Smits staat er in de regio en ver daarbuiten om bekend dat hier het grootste aanbod tegels te verkrijgen is, dat alleen, let op, van de beste A-kwaliteit is. In de showroom ziet u voorbeelden van vloertegels, zoals de marmerlook, de betonlook of de houtlook. Qua wandtegels kunt u ook uw hart ophalen: van trendy, kleurrijk en modern tot zachte basiskleuren, landelijk, stoer en elegant. Wat dacht u van een mozaïektegel of in de kleur brons? In tegelhandel Giessenburg De Tegelhandel John Smits durven we te stellen dat, doordat wij goed naar u luisteren en graag met u meedenken, wij altijd uw droomtegel vinden. In de showroom hebben wij ook veel leg- en zetpatronen met verschillende soorten tegels weergegeven, zodat u precies kunt zien waar uw voorkeur naar uitgaat. U ontvangt bij ons een uitstekende service, kunt gebruik maken van meer dan 20 jaar ervaring op tegelgebied en u krijgt bovendien altijd de scherpste prijzen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Giessenburg voor tegels en meer

De Tegelhandel John Smits hanteert ruime openingstijden, want niets is zo vervelend als haastig beslissingen nemen. U krijgt bij ons de tijd! En komen de reguliere uren voor u niet uit, dan bent u op afspraak ook op een ander moment welkom. Ziet u er tegenop om zelf een tegelklus onder handen te nemen? U kunt tegelhandel Giessenburg ook inzetten als tegelzetter, waarbij u van begin tot oplevering volledig wordt ontzorgd.