De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Giessenburg nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Giessenburg? Bent u woonachtig of werkzaam in de omgeving van Giessenburg en bent u op zoek naar een tegelhandel Giessenburg om de hoek? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is dé specialist waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende soorten tegels, die toepasbaar zijn in uw gehele huis. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in tegels steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. De tegels van tegelhandel Giessenburg kunt u gebruiken voor uw keuken, woonkamer en badkamer. Uiteraard kunt u ook uw wc ermee betegelen of zelfs uw kantoor een warme touch geven. De Tegelhandel John Smits biedt u het grootste en beste aanbod aan in vloer- en wandtegels voor de regio Giessenburg.

Ruim assortiment tegels bij tegelhandel Giessenburg

De Tegelhandel John Smits staat bekend om zijn grote aanbod, maar ook om de perfectie waar wij voor staan. Wij werken dan ook alleen met de allerbeste materialen en A-kwaliteit vloer- en wandtegels. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en kunnen wij de beste service leveren. Wij zijn exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. In ons aanbod vindt u effen tegels, bonte tegels en tegels met structuur. U kunt het zo gek niet bedenken of De Tegelhandel John Smits heeft het in huis. Doordat wij beschikken over een grote showroom kunnen wij op maar liefst 400 m2 diverse vloertegels tonen. Hierdoor kunt u precies zien hoe het er in uw huis of bij u op kantoor eruit komt te zien. In twee showrooms kunt u rustig alle tegels bekijken en een goede keuze maken.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Giessenburg voor tegels en meer

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod in verschillende soorten wand- en vloertegels? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren door de vele voorbeelden die wij u laten zien of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze ruime showroom in Werkendam. De Tegelhandel John Smits biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan als tegelhandel Giessenburg. Wij kunnen u mede daardoor professioneel voorzien van persoonlijk advies. Het team van De Tegelhandel John Smits geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden die wij u aanbieden voor het leggen van uw tegels.