De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegel Leerdam: de specialist voor uw tegels

Bent u op zoek naar een tegel Leerdam? Zoekt u al langere tijd naar een A-kwaliteit tegel Leerdam? We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits! Onze tegelhandel is gevestigd aan de rand van het dorp Werkendam, waardoor wij voor uw tegel vanuit Leerdam binnen korte tijd te bereiken zijn. De Tegelhandel John Smits kan met recht zeggen het grootste aanbod tegels in de regio te hebben en bovendien zijn onze tegels van de beste kwaliteit. Bij ons staat perfectie bovenaan, dus u zult bij ons geen slordige producten of slechte tegels tegenkomen. De Tegelhandel John Smits heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van tegels en met tegelzetten. Wij begrijpen als geen ander hoe een tegel Leerdam sfeer in een ruimte kan brengen en hoe u dat het beste kunt doen. We geven u, vanuit onze ervaring en onze focus op persoonlijke aandacht, aan de hand van uw wensen het beste advies.

Unieke tegel nodig? Het grootste aanbod tegels in Leerdam

Natuurlijk wilt u een tegel Leerdam het liefst zien en voelen, zodat u precies weet hoe de woonkamer, de hal, de keuken, de badkamer of het toilet er straks uit komt te zien. Zoekt u een elegante tegel of juist een robuuste met een stoere uitstraling? Zoekt u alleen een tegel Leerdam voor op de wand of ook voor op de vloer? Vloertegels kunnen zelfs op de wand aangebracht worden en ze kunnen bijvoorbeeld ook heel mooi tot plint verwerkt worden. Wilt een kleurige tegel Leerdam, of juist rustig effen of tegels met een design? Zoekt u hoogglans of een marmerlook? Wellicht houdt u van een houtlook, de keramische parket tegel of een opvallende mozaïek? De Tegelhandel John Smits toont het u allemaal in de zeer ruim opgezette showrooms van maar liefst 400m2 totaal. Naast ons grote assortiment zijn wij ook exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Scherpste prijs voor uw tegel Leerdam

Niet alleen heeft De Tegelhandel John Smits de beste tegel Leerdam en ontvangt u professioneel advies, we garanderen u ook nog eens de scherpste prijs! Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de juiste reinigingsartikelen, hulpmiddelen voor het zetten en leggen van de tegel Leerdam en voor aanverwante materialen als lijm, voegsel en hoekprofielen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showrooms aan de Beatrixhaven, waar we zeker ook voor binnenvaartschippers zeer toegankelijk zijn. Komen onze openingstijden niet helemaal uit? Bel dan even voor een afspraak, dan kunt u op een meer geschikte tijd binnenlopen.