De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegels Tiel bij De Tegelhandel John Smits

Op zoek naar een tegelhandel voor tegels Tiel? Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen of u bent op zoek naar een nieuwe vloer? U bent bij De Tegelhandel John Smits precies op de goede plek! De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam, waar u ons vindt aan de Beatrixhaven. Particulieren, bedrijven en, handig te bereiken in de haven, ook binnenvaartschippers zijn bij ons van harte welkom voor tegels Tiel. Wij staan in de regio bekend om het grootste aanbod tegels Tiel, en dan hebben we het over allerlei soorten tegels in verschillende designs en formaten. Ook vindt u bij ons de prachtige en exclusieve tegels van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van de juiste tegels Tiel voor op de wand, op de vloer en speciaal voor in de badkamer, het toilet of in de keuken. Wij hebben persoonlijk advies hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee, zodat u met uw droomtegel naar huis gaat. Bij ons vindt u altijd een passende tegel! Belangrijk om te weten is dat wij altijd leveren tegen de scherpste prijzen.

Tegels Tiel van A-kwaliteit

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zijn is ons gehele assortiment tegels Tiel van A-kwaliteit. Ook dan is er tegen de scherpste prijzen te leveren en u heeft een hoge kwaliteit tegel in huis. Op deze website kunt u al een aantal mooie voorbeelden zien van onze tegels, maar wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de tegels ook echt te zien en te voelen. Daarom hebben wij een ruime showroom voor u beschikbaar, waar wij op maar liefst 400m2 allerlei voorbeelden laten zien. U treft er complete badkamers, toiletten, grote vloerdelen en wandtegels. Er is een grote diversiteit in uitstraling, zodat u meteen weet hoe een tegel eruit komt te zien in uw huis. Zoekt u trendy, kleurrijk, landelijk, stoer of elegant? U vindt het zeker te weten bij De Tegelhandel John Smits.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Alleen tegels van de beste kwaliteit

Omdat u er met alleen tegels kopen niet bent, vindt u bij ons ook benodigde aanverwante producten, zoals lijm, voegsel en hoekprofielen. Ook hulpmiddelen die het tegels leggen of zetten gemakkelijker maken, zijn bij ons voorhanden. Ziet u het niet helemaal voor u om deze tegelklus zelf te klaren? De Tegelhandel John Smits beschikt over ervaren tegelzetters. Wij nemen u het werk geheel uit handen; van sloop tot complete oplevering wordt u door ons ontzorgd.