De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Zwijndrecht nodig?

Bent u in omgeving Zwijndrecht op zoek naar een tegelhandel Zwijndrecht? Vindt u het gemakkelijk om perfecte tegels bij een tegelhandel Zwijndrecht te kopen? Goed nieuws, want bij De Tegelhandel John Smits vindt u alles wat u nodig heeft voor een aanstaand tegelproject. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam op industrieterrein Beatrixhaven. Onze tegelhandel Zwijndrecht biedt in de regio het grootste aanbod wand- en vloertegels, die bovendien allemaal van A-kwaliteit zijn. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de handel met tegels en in de tegelzetterij. Daarom weten we hoe belangrijk het is als de tegels van de beste kwaliteit zijn. Tegelhandel Zwijndrecht streeft perfectie na, daarom kiezen we alleen voor de hoogste kwaliteitstegels. Zowel particulieren als bedrijven en andere zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. We hebben tegels voor iedereen en voor elk project beschikbaar. Sterker nog, we garanderen dat u uw droomtegel bij ons vindt!

Persoonlijke aandacht bij tegelhandel Zwijndrecht

Het ervaren en deskundige team van De Tegelhandel John Smits streeft ernaar om met de tegels precies die ambiance te treffen die u wil bereiken met uw nieuwe tegels. Of dat nu een tegelwand in de keuken is, een complete badkamerrenovatie of een nieuwe vloer; we denken graag met u mee en adviseren u met persoonlijke aandacht. Alleen zo bereiken we het gewenste resultaat! Om u alle mogelijkheden met wand- en vloertegels te laten zien, hebben we in onze tegelhandel Zwijndrecht een grote showroom ingericht. Op meer dan 400 m2 vindt u een scala aan voorbeelden, zoals een keuken, toiletten, volledige badkamers en douches. Bijzonder zijn de tegels van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. We geven verschillende sferen weer, zoals landelijk, modern, elegant of robuust. Daarnaast vindt u verschillende tegelvloeren, zodat u heel goed kunt zien hoe zo’n vloer eruit ziet in uw huis. Natuurlijk hebben we verder veel voorbeeldtegels, van effen tot bont design, van marmerlook tot houtlook en van bescheiden tot apart zoals mozaïek of bronskleurig. We nodigen u van harte uit in onze showroom! De Tegelhandel Zwijndrecht heeft ruime openingstijden, maar ook daarbuiten bent u, op afspraak, ook zeker welkom.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Scherpste prijzen bij tegelhandel Zwijndrecht

Mocht u bang zijn dat u bij De Tegelhandel John Smits de hoofdprijs betaalt, dan heeft u het gelukkig mis. Wij hanteren altijd en voor elke tegel de scherpste prijs. Dat geldt ook voor de aanverwante producten, die u nodig heeft bij het leggen van vloertegels of het zetten van wandtegels. Denk aan lijm, voegsel en hoekprofielen. Voegsel en hoekprofielen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. In de tegelhandel Zwijndrecht vindt u ook onderhouds- en schoonmaakmiddelen. Wilt u liever dat een ervaren tegelzetter uw tegels gaat leggen of zetten? Geen probleem, want u kunt De Tegelhandel John Smits ook inzetten als tegelzetter. Van sloop tot aan het laatste afkitrandje ontzorgen wij u volledig.