De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Waalwijk nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Waalwijk? Bent u op zoek naar een professionele tegelhandelaar, waar u prachtige tegels kunt vinden voor een betaalbare prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam en is vanuit Waalwijk goed te bereiken. Wij zijn dé specialist voor alle tegels. Of het nu gaat om de mooiste keuken-, badkamer- of woonkamertegels, u bent bij ons aan het juiste adres. De Tegelhandel John Smits kan met recht zeggen het grootste aanbod tegels in de regio te hebben. Laat u verrassen en inspireren in onze ruim opgezette showroom met een veelzijdig en groot assortiment. Onze tegelhandel Waalwijk beschikt over maar liefst 400m2 vloeroppervlakte, verdeeld over twee ruim opgezette showrooms, waar u al onze wand- en vloertegels kunt vergelijken met elkaar. Als team met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij u van het beste advies kunnen voorzien. Al onze tegels zijn van A-kwaliteit. Wij willen onze klanten namelijk alleen een hoogwaardige kwaliteit bieden. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. De deur houden we graag voor u open. De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van de bekende ontwerper Piet Boon bij Douglas & Jones. Belangrijk om te weten is dat u bij De Tegelhandel John Smits altijd de scherpste prijzen ontvangt.

Ruim aanbod in onze tegelhandel Waalwijk

Heeft u uw gewenste vloer- en/of wandtegels gevonden? U kunt direct uw bestelling bij ons in orde maken. Naast ons ruime aanbod in verschillende soorten tegels, kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van lijm, voegsel en aanverwanten zoals bijpassende hoekprofielen en hulpmiddelen voor bij het zetten of leggen meenemen uit onze tegelhandel. In onze showrooms vindt u allerlei voorbeelden van verschillende, prachtige designs. U krijgt een goed beeld hoe uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of welke ruimte dan ook, eruit komt te zien.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Beste kwaliteit tegels bij tegelhandel Waalwijk

Wij bieden u de beste kwaliteit. Al onze tegels en aanverwante producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons geen slecht gebakken tegel of onafgewerkte producten: perfectie staat bovenaan. Bij ons ontvangt u ook persoonlijke aandacht. Uw huis is voor ons belangrijk en daarom luisteren wij goed naar uw vragen en wensen voor het vinden van een bijpassende tegel.