De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Vlijmen nodig?

Zoekt u naar tegels en een tegelhandel Vlijmen? Heeft u wandtegels of vloertegels nodig van een tegelhandel Vlijmen? De mooiste en beste tegels vindt u bij tegelhandel Vlijmen De Tegelhandel John Smits. Wij zijn gevestigd aan de Beatrixhaven in Werkendam, wat gemakkelijk te vinden is vanuit Vlijmen. Wij hebben het grootste aanbod in de regio van:

 

  • wandtegels,
  • vloertegels,
  • tegels voor keukens, toiletten en badkamers,
  • onderhoudsmiddelen,
  • hulpmiddelen bij het zetten en leggen.

 

In onze tegelhandel Vlijmen verkopen we alleen tegels van A-kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel en in de tegelzetterij, zijn we ons meer dan bewust van het belang van kwaliteitstegels. Bij ons treft u dan ook geen slecht gebakken tegel of met oneffenheden, maar perfecte en duurzame tegels. Voor elk project, of dat nu heel groot of juist beperkt is, zijn zakelijke en particuliere klanten van harte welkom. We garanderen u dat u bij De Tegelhandel John Smits uw droomtegel vindt!

Persoonlijke aandacht bij tegelhandel Vlijmen

We overdrijven niet als we zeggen dat u in onze tegelhandel Vlijmen alles op tegelgebied kunt vinden. Om u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden en keuzes die er zijn, hebben wij een grote showroom van meer dan 400 m2 ingericht met voorbeelden. U vindt er compleet ingerichte douches, badkamers en toiletten, waar we u niet alleen verschillende vloer- en wandtegels laten zien, maar ook verschillende leg- en zetpatronen. We hebben grote stukken vloer voor u gelegd, met bijvoorbeeld tegels in marmer-, beton- of houtlook. Daarnaast vindt u tegels van de ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvoor wij exclusief dealer zijn. Ons team luistert met persoonlijke en professionele aandacht naar uw wensen en helpt u graag om een keuze te maken. Goed om te weten is dat wij altijd de scherpste prijzen voor onze artikelen rekenen!

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Meer informatie over onze tegelhandel Vlijmen

Niet alleen voorzien wij u van de juiste sfeer in uw huis of bedrijfspand door de juiste tegels te bieden, ook zijn bij ons hulpmiddelen voor bij het zetten of leggen van de tegels te verkrijgen, net als aanverwante producten. Denk aan voegsel, hoekprofielen en lijm. Natuurlijk neemt u meteen de passende onderhoudsmiddelen mee. Ziet u er tegenop om zelf een tegelproject op u te nemen, dan kunt het team van De Tegelhandel John Smits ook inschakelen als tegelzetter. Wij werken snel, zorgvuldig en netjes, zodat u zo min mogelijk last van alle werkzaamheden heeft. Breng ons een bezoek in de showroom en bespreek de mogelijkheden! We hebben ruime openingstijden voor onze tegelhandel Vlijmen, maar ook daarbuiten bent u, op afspraak, van harte welkom.