De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Raamsdonksveer nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Raamsdonksveer? Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor in uw woning of bij u op kantoor? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam en is hierdoor gemakkelijk te bereiken vanuit Raamsdonksveer. Voor het vinden van een tegelhandel Raamsdonksveer voor een eerlijke prijs bent u bij De Tegelhandel John Smits dan ook aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in het aanbieden en zetten van tegels. Wij beschikken vandaag de dag over een ruim aanbod in diverse wand- en vloertegels, waardoor u bij ons een ruime keuze heeft uit verschillende stijlen. In onze showroom kunt u uw hart ophalen bij 400m2 tegels, die u kunt laten leggen in uw gehele woning. Doordat wij onze tegels over twee verschillende showrooms hebben verspreid, kunnen wij een grote oppervlakte benutten en aan u tonen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. Wij vertellen u graag meer over de passende vloer- en wandtegels die aansluiten bij uw wensen.

Ruim aanbod bij tegelhandel Raamsdonksveer

De Tegelhandel John Smits is exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Dat betekent dat u ook voor de niet-doorsnee tegels kunt kiezen en een ruimte in uw woning naar een nog hoger niveau kunt tillen. De Tegelhandel John Smits staat erom bekend, dat wij beschikken over een groot en gevarieerd assortiment tegels. Doordat wij alleen A-kwaliteit tegels aanbieden, bent u verzekerd van kwaliteit en dat is ook zeker nodig. Een wand- of vloertegel moet jarenlang meegaan en u wilt daar ook zeker gebruik van gaan maken.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Afspraak maken bij tegelhandel Raamsdonksveer?

Een nieuwe vloer- of wandtegel in uw woning kiest u niet iedere dag en wij kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u een weloverwogen besluit wilt nemen. Het team van De Tegelhandel John Smits neemt daarom ook graag de tijd voor u. Wij denken met u mee en luisteren graag naar uw wensen. Naast het aanbieden van een groot aanbod in vloer- en wandtegels, beschikken wij ook over een ruim aanbod in lijm, voegsel en aanverwanten, zoals hulpmiddelen voor bij het leggen of het zetten. Kiest u er toch voor om het leggen van tegels uit handen te geven? We staan u graag te woord.