De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Raamsdonksveer nodig?

Zoekt u een tegelhandel Raamsdonksveer, waar u het grootste aanbod wand- en vloertegels vindt? Heeft u binnenkort een grote partij tegels nodig en bent u daarom naarstig op zoek naar een tegelhandel Raamsdonksveer? Wij verzekeren u dat u bij De Tegelhandel John Smits gebakken zit. Particulieren en zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom om kleine of grote partijen tegels af te nemen. Wij bieden het grootste en meest gevarieerde aanbod aan wand- en vloertegels in de regio. Voor verschillende ruimten in huis of in een bedrijfs- of kantoorpand bent u bij ons dus aan het goede adres: keuze te over! Bovendien bent u bij onze tegelhandel Raamsdonksveer ook verzekerd van kwaliteit. Het team van de Tegelhandel John Smits heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het tegels verhandelen en ook als tegelzetter. Wij weten daarom dan ook als geen ander dat we alleen met A-merk kwaliteit tegels willen werken. Maak ook gebruik van onze ervaring, vakkennis en perfecte tegels en kom langs aan de Beatrixhaven in Werkendam, waar wij al jaren te vinden zijn. Een ideale locatie voor iedereen, zeker voor binnenvaartschippers, die zo van boord bij ons binnen stappen. Op korte afstand van Raamsdonksveer vindt u gegarandeerd uw droomtegel.

Tegelhandel Raamsdonksveer met grote variatie tegels

Wij zouden onszelf geen tegelhandel Raamdonksveer willen noemen als we niet een zeer gevarieerd aanbod zouden kunnen bieden. We hebben dan ook een grote variatie aan tegels in ons assortiment opgenomen: wand- en vloertegels en speciale tegels voor badkamers, toiletten en keukens. Voor ieders smaak is er een tegel te vinden. De Tegelhandel John Smits rekent daarvoor geen uitzonderlijke tarieven, maar hanteert altijd de scherpste prijzen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

400 m2 aan tegel inspiratie

Onze medewerkers nemen u graag mee door onze grote showroom om alle voorbeelden te laten zien. Op meer dan 400 m2 oppervlakte tonen wij u overzichtelijk bijvoorbeeld complete badkamers, grote stukken gelegde vloeren, toiletten en een mooie opstellingen met de tegels van bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. Zoekt u effen, een design, bont of juist neutraal? Landelijk, elegant, robuust, modern? De Tegelhandel John Smits heeft het allemaal in huis en helpt u graag om een keuze te maken. Ook voorzien wij u van hulpmiddelen bij het leggen of zetten van de tegels en beschikken we over de juiste onderhoudsmiddelen. Aanverwante producten zoals lijm, voegsel en hoekprofielen neemt u meteen mee. Wilt u ons graag als tegelzetter inzetten? Dat kan! Wij zien u graag in onze showroom tijdens de ruime openingstijden, maar ook daarbuiten bent u op afspraak van harte welkom.