De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Papendrecht nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Papendrecht? Gaat u tegelen in de regio Papendrecht en zoekt u daarom naar een tegelhandel Papendrecht? Voor elke tegelklus, hoe groot of hoe bescheiden ook, gaat u naar dé tegelhandel Papendrecht: De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam, wat vanuit Papendrecht prima te bereiken is. Al meer dan 20 jaar zijn wij werkzaam in de tegelhandel en als tegelzetter. Wij kunnen u daarom niet alleen garanderen dat u bij onze tegelhandel Papendrecht het beste advies krijgt, u heeft bij ons ook nog eens de meeste keuze. Wij beschikken namelijk over het grootste aanbod wand- en vloertegels van de regio. Daarnaast, belangrijk om te noemen, ontvangt u bij ons op elke tegel de scherpste prijs. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We denken graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt. Een wand- of vloertegel koopt u tenslotte voor langere tijd. Het is ook belangrijk dat u de juiste sfeer bereikt door de goede tegel te kiezen en een mooi, passend patroon te zetten of te leggen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom.

400 m2 showroom bij tegelhandel Papendrecht

Om u de beste keuze te kunnen laten maken en u vergelijkingen tussen tegels te laten maken, heeft De Tegelhandel John Smits een grote showroom ter beschikking. Hier bent u van harte welkom om de mogelijkheden voor vloer- en wandtegels op meer dan 400 m2 te komen bekijken. U ziet er complete badkamers, douches en toiletten in verschillende stijlen. Ook treft u er mooie opstellingen met tegels van bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. Verder ziet u er een keuken en ook veel verschillende voorbeelden van vloeren, die zo groot gelegd zijn, dat u zich gemakkelijk voor kunt stellen hoe de vloer er in uw huis of uw bedrijf uit zou zien. U krijgt een indruk van verschillende sferen: modern, klassiek, robuust, elegant, landelijk en meer. We tonen u ook de vele effen of bonte tegels, egale of met design of met bijvoorbeeld een marmerlook, betonlook of houtlook. Als vakmensen werken wij alleen met A-kwaliteit tegels, omdat wij perfectie nastreven en omdat wij willen dat u lang plezier heeft van uw tegel.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Papendrecht voor tegels en meer

Naast wand- en vloertegels kunt u ook direct aanverwante producten aanschaffen, zoals lijm, hoekprofielen en voegsel. Verder neemt u schoonmaak- en onderhoudsmiddelen natuurlijk meteen mee. Ook handige hulpmiddelen voor het goed zetten en leggen van de tegels zijn beschikbaar. Heeft u liever dat een ervaren professional aan de slag gaat met uw tegelproject? U kunt De Tegelhandel John Smits ook boeken als tegelzetter. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Komt u ons bezoeken in Werkendam? Onze tegelhandel Papendrecht heeft ruime openingstijden en ook daarbuiten kunt u ons – op afspraak – bezoeken.