De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Oosterhout nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Oosterhout? Bent u op zoek naar een tegelhandelaar waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom in Werkendam bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits heeft vandaag de dag jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende soorten tegels. U kunt bij ons uw hart ophalen bij verschillende vloer- en wandtegels, die aansluiten bij uw wensen. We beschikken over twee ruim opgezette showrooms van maar liefst 400m2, waar u al onze tegels gemakkelijk kunt vergelijken met elkaar. De Tegelhandel Oosterhout staat erom bekend dat een groot en gevarieerd assortiment tegels te bekijken is in de twee showrooms aan de Beatrixhaven in Werkendam. Door onze gunstige ligging zijn wij voor onze klanten vanuit Oosterhout zeer goed te bereiken en nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Laat u verrassen en inspireren door ons ruime en veelzijdige aanbod in wand- en vloertegels. Naast ons aanbod in tegels kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van aanverwante producten zoals hoekprofielen, voegsel en lijm.

Ruim aanbod in onze tegelhandel Oosterhout

In onze twee showrooms vindt u veel verschillende tegels. Tegels genoeg voor keuken, badkamer, woonkamer, toilet en welke ruimte u dan ook maar wilt voorzien van nieuwe wandtegels of vloertegels. De mogelijkheden bij De Tegelhandel John Smits zijn eindeloos. Zowel zakelijke als particuliere klanten weten ons te vinden en maken graag gebruik van grote partijen tegels. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Het team van De Tegelhandel John Smits denkt graag met u mee en vertelt u graag meer over de vele voordelen van ons hogere segment tegels. U vindt bij ons dan ook alleen A-kwaliteit tegels. De Tegelhandel John Smits beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel. Ook als tegelzetter gaan wij graag voor u aan de slag. U krijgt bij ons gegarandeerd professioneel en ervaren advies. Wist u dat wij exclusief dealer zijn van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones? U kunt direct online een kijkje nemen bij ons ruime assortiment.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Afspraak maken bij tegelhandel Oosterhout?

Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u graag een afspraak inplannen voor het bekijken van ons ruime aanbod? U kunt tijdens openingstijden gemakkelijk bij ons binnenlopen. Komt dit niet fijn voor u uit? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Samen plannen we dan graag een kijkmoment in.