De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Oosterhout nodig?

Heeft u belangstelling voor een tegelhandel Oosterhout? Gaat u eerdaags een groot of een klein tegelproject uitvoeren en bent u dus op zoek naar een tegelhandel Oosterhout? Het adres voor een ervaren en vertrouwde tegelhandel Oosterhout is De Tegelhandel John Smits. Onze tegelhandel is gevestigd in Werkendam aan de Biesboschhaven, gemakkelijk te bereiken vanuit Oosterhout. In de regio staan wij bekend om het grootste aanbod wand- en vloertegels. Wij zijn al meer dan 20 jaar bezig op het gebied van adviseren over tegels en als tegelzetter. Wij adviseren u dan ook met een grote mate van ervaring en vakkennis. Ons team van medewerkers neemt u graag mee op ontdekkingstocht door onze grote showroom. Op meer dan 400 m2 oppervlakte tonen wij u wat er allemaal mogelijk is met tegels en we verklappen alvast: dat is veel! Goed om te weten is dat de tegelhandel Oosterhout altijd de scherpste prijzen rekent. Betekent dat dat wij inferieure wand- en vloertegels verkopen? Integendeel. Als vakmensen werken wij alleen met A-merk kwaliteit tegels, omdat we alleen dan kwaliteit en een lange levensduur kunnen garanderen. Particuliere en zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom om hun droomtegel te komen uitzoeken!

Veel soorten tegels bij tegelhandel Oosterhout

Het maakt oprecht niet uit welke soorten u nodig heeft, voor een huis, een binnenvaartschip, een luxe jacht, een groot bouwproject of een kantorencomplex: bij tegelhandel Oosterhout De Tegelhandel John Smits vindt u gegarandeerd wat u zoekt. In de showroom hebben wij, om u een goed beeld te geven van de tegels en de patronen die ermee gelegd en gezet kunnen worden, veel voorbeelden opgesteld. Er zijn complete badkamers, toiletten, voorbeelden van keukentegels en ook een mooie setting met tegels van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Wij zijn hiervoor exclusief dealer. Wij helpen u graag met een keuze maken, zodat u precies de sfeer treft in de ruimte of ruimten die u wilt gaan betegelen. Bont, pastelkleurig, met een elegant design, gekleurde tegels of effen, robuuste vloeren, vloeren met een bijna niet van echt te onderscheiden houtlook; u treft het in onze tegelhandel Oosterhout allemaal. Naast tegels kunt u ook direct aanverwante producten meenemen, zoals lijm, hoekprofielen, voegsel en onderhoudsmiddelen. Ook handige hulpmiddelen voor goed zetten en leggen van de tegels zijn beschikbaar. Ziet u het niet helemaal zitten om zelf te gaan tegelen? Dan kunt u De Tegelhandel John Smits ook inzetten als tegelzetter. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Komt u ons bezoeken in Werkendam? Onze tegelhandel heeft ruime openingstijden en ook daarbuiten kunt u ons, op afspraak, bezoeken.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Afspraak maken bij tegelhandel Oosterhout?

Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u graag een afspraak inplannen voor het bekijken van ons ruime aanbod? U kunt tijdens openingstijden gemakkelijk bij ons binnenlopen. Komt dit niet fijn voor u uit? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Samen plannen we dan graag een kijkmoment in.