De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Meerkerk nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Meerkerk? Bent u woonachtig of werkzaam in de omgeving van Meerkerk en bent u op zoek naar een professionele tegelhandelaar waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam aan de Beatrixhaven en is gemakkelijk te bereiken vanuit Meerkerk. Al vele jaren weten zakelijke en particuliere klanten ons hier te vinden en maken zij vandaag de dag gebruik van onze prachtige vloer- en wandtegels. Door de jaren heen is het aanbod dat wij aanbieden steeds veranderd en uitgebreid. Niet voor niets beschikken wij vandaag de dag over meer dan 400m2 showroom, waar u al onze tegels goed kunt bekijken en vergelijken met elkaar. Kom langs en laat u verrassen en vooral inspireren door ons ruime aanbod. Door onze twee grote showrooms kunnen wij een grotere partij vloer- en wandtegels neerleggen voor onze klanten. Zo krijgt u een goed beeld van de wand- en vloertegels die wij u aanbieden en hoe deze eruit zullen zien op een groter oppervlak. Voor het vinden van een tegelhandel Meerkerk bent u bij De Tegelhandel John Smits dan ook zeker aan het juiste adres.

De Tegelhandel John Smits, uw tegelhandel Meerkerk

Wist u dat De Tegelhandel John Smits exclusief dealer is van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones? Daarnaast is het belangrijk om te weten is dat u bij De Tegelhandel John Smits altijd de scherpste prijzen ontvangt, ook voor de duurdere merken en de A klasse tegels. Wij bieden verschillende soorten wand- en vloertegels aan van goede kwaliteit. Desalniettemin zijn onze wand- en vloertegels scherp geprijsd, waardoor u nooit te veel betaalt voor uw gewenste oplage. Inmiddels mogen wij al meer dan 20 jaar werkzaam zijn als tegelhandel en als tegelzetter en daarom kunnen we met recht zeggen dat we u professioneel advies kunnen geven voor het aanschaffen van nieuwe tegels. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u ook van onze diensten gebruik maken om de tegels door ons te laten zetten. Wij beschikken over echt vakmanschap en weten als geen ander hoe wij uw gewenste tegels strak moeten tegelen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Afspraak maken bij tegelhandel Meerkerk?

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? We nodigen u graag uit in onze ruim opgezette showroom. Wij hanteren ruime openingstijden. Komen deze tijden toch niet voor u uit om De Tegelhandel John Smits te bezoeken? Neem dan contact op om een afspraak te maken op een geschikt moment.