De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Kaatsheuvel nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Kaatsheuvel? Bent u op zoek naar een tegelspecialist in de buurt van Kaatsheuvel? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. John Smits is vier jaar geleden met zijn vrouw het bedrijf De Tegelhandel John Smits gestart en mag vandaag de dag met trots zeggen, dat hij de grootste showroom en oplage in wand- en vloertegels op voorraad heeft. Belangrijk om te weten is dat u bij De Tegelhandel John Smits altijd de scherpste prijzen ontvangt. De Tegelhandel John Smits staat voor perfectie en daar horen alleen tegels van hoge kwaliteit bij. U zult bij ons dan ook geen slecht gebakken tegels tegenkomen of tegels met imperfecties. Als tegelhandel Kaatsheuvel en ook als tegelzetter beschikken wij over ruim 20 jaar ervaring. U kunt van ons dan ook degelijk en vakkundig advies verwachten. Al vele jaren weten zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en maken zij vandaag de dag gebruik van onze prachtige vloer- en wandtegels. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam en daardoor goed te bereiken voor al onze klanten vanuit Kaatsheuvel. In onze showroom aan de Beatrixhaven bent u van harte welkom.

Alleen A-kwaliteit tegels bij dé tegelhandel Kaatsheuvel

Door de jaren heen is het aanbod van tegelhandel Kaatsheuvel steeds verder uitgebreid. Wij beschikken vandaag de dag dan ook over een grote showroom van maar liefst 400m2. Deze showroom is verdeeld in twee verschillende ruimten, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn en u een goed beeld kunnen geven van ons ruime assortiment. In onze showroom vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten vloer- en wandtegels die geschikt zijn voor uw budget. De Tegelhandel John Smits beschikt over producten van A-klasse, waardoor u bij ons de juiste kwaliteit mag en kan verwachten. U vindt bij ons niet alleen standaard tegels maar ook luxe en bijzondere tegels, waardoor u uw gewenste ruimte naar een hoger level tilt.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Grootste keuze bij onze tegelhandel Kaatsheuvel

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en wilt u meer weten over de prijzen die wij hanteren bij onze tegelhandel Kaatsheuvel? We nodigen u graag uit in onze ruim opgezette showroom. Wij zijn zes dagen per week geopend. Schikt u het niet om tijdens de openingstijden bij ons binnen te lopen? Dan kunt u ons vrijblijvend benaderen. We kunnen samen bekijken of we een persoonlijke afspraak in kunnen plannen om u een rondleiding te geven in onze showrooms.