De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Kaatsheuvel nodig?

Heeft u belangstelling voor een tegelhandel Kaatsheuvel? Heeft u binnenkort allerlei wand- en vloertegels nodig omdat u uw huis gaat renoveren en u zoekt naar een tegelhandel Kaatsheuvel? Of u bent wellicht verantwoordelijk voor een groot nieuwbouwproject en u heeft dus een tegelhandel Kaatsheuvel nodig? Voor elk project, groot of klein, bent u bij De Tegelhandel John Smits helemaal op de goede plaats. Particulieren en zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Kaatsheuvel staat bekend om zijn sprookjes, maar die vindt u bij onze tegelhandel niet! Wij mogen ons na 20 jaar werkzaam geweest te zijn op het gebied van tegelhandel en als tegelzetter, ervaren en betrouwbaar noemen. Geen loze beloften of mooie sprookjes, maar prachtige vloer- en wandtegels van A-kwaliteit en degelijk advies van ons vakkundige team. Wij heten u van harte welkom in Werkendam, waar u een prachtige showroom van meer dan 400 m2 vindt. U vindt er het grootste aanbod in de regio van:

  • vloertegels,
  • wandtegels,
  • tegels voor badkamer, toilet, keuken,
  • aanverwante producten,
  • onderhoudsmiddelen.

Alleen A-kwaliteit tegels bij dé tegelhandel Kaatsheuvel

In tegenstelling tot wat u misschien denkt als u bovenstaande leest, betaalt u bij De Tegelhandel John Smits niet de hoofdprijs. Wij hanteren altijd de scherpste prijzen voor al onze tegels. In de showroom van tegelhandel Kaatsheuvel hebben wij, om u een goed beeld te geven veel opstellingen voor u geplaatst. U treft er bijvoorbeeld complete toiletten en badkamers, grote vloerdelen en een prachtige opstelling met tegels van Douglas & Jones, ontworpen door Piet Boon. Wij zijn hiervan exclusief dealer. Wij nemen u graag mee door de showroom en geven u persoonlijk advies, zodat u uw droomtegel vindt. Met uw bestelling kunt u direct aanverwante producten meenemen, die u gebruikt bij het zetten of het leggen van de tegels. Denk bijvoorbeeld aan voegsel, lijm en hoekprofielen, maar ook hulpmiddelen. Het maakt uw tegelklus gemakkelijk. Ziet u het echter niet voor u dat u zelf gaat tegelen, dan kunt u onze tegelhandel Kaatsheuvel ook inzetten als tegelzetter.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Grootste keuze bij onze tegelhandel Kaatsheuvel

Niet voor niets zeggen we bij De Tegelhandel John Smits dat we altijd uw droomtegel vinden. U heeft bij ons ruime keuze in allerlei tegels, zodat u altijd de juiste vindt. Er zijn effen, neutrale tegels, hele bonte met designs en zelfs mozaïek, bronskleurige of met een elegante marmerlook. We hebben grote, robuuste tegels maar ook kleinere, meer verfijnd, en daarnaast zijn er tegels verkrijgbaar in niet van echt te onderscheiden houtlook. Zelfs de karakteristieke knoesten zitten in de tegel ingebakken. Zo kunt u bijvoorbeeld toch met ‘hout’ werken in de badkamer of toilet.