De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Hardinxveld nodig?

Zoekt u een tegelhandel Hardinxveld? Stap even op de veerpont en u staat in dé tegelhandel Hardinxveld, namelijk De Tegelhandel John Smits in Werkendam! Onze tegelhandel Hardinxveld is te vinden aan de Beatrixhaven, dus zeer gemakkelijk te bereiken. Bij De Tegelhandel John Smits vindt u het grootste aanbod wand- en vloertegels van de hele regio. Daarom durven wij te stellen dat we altijd uw droomtegel vinden. Staat u een grote of een kleinere tegelklus te wachten? Wij zijn voor elk project beschikbaar. De Tegelhandel John Smits heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel en als tegelzetter. We kunnen u daarom van goed en vakkundig advies voorzien. Om u alle mogelijkheden te tonen, hebben we in onze tegelhandel Hardinxveld een grote showroom ingericht, waarin we u van alles laten zien. Gaat u een keuken betegelen, nieuwe vloeren leggen, een complete badkamer of douche installeren? U kunt op meer dan 400 m2 de voorbeelden zien en zo goede ideeën opdoen. Bij de tegelhandel Hardinxveld handelen we alleen in vloer- en wandtegels van A-kwaliteit, omdat we uit ervaring weten dat u alleen zo het beste resultaat krijgt en bovendien een lange levensduur van de tegel. Naast voorbeelden, ideeën, A-kwaliteit tegels krijgt u van ons ook alle tips and tricks, die u kunt gebruiken bij het leggen of zetten van uw nieuwe tegels.

Alle tegels in tegelhandel Hardinxveld

U komt er al gauw achter dat wij werkelijk alle tegels in huis hebben in onze tegelhandel Hardinxveld. In huis of in uw bedrijfspand kunt u zo precies de sfeer bereiken die u voor ogen heeft. Zoekt u landelijk, modern, strak, elegant, stoer? Marmerlook of betonlook? Bont, effen, egaal of met design? We hebben het allemaal. Het patroon waarin uw wandtegel gezet of uw vloertegel gelegd wordt, draagt daar enorm aan bij. Denk bijvoorbeeld aan half verband, wild verband of een visgraatpatroon. U vindt bij De Tegelhandel John Smits ook voorbeelden van tegels van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. Bekende ontwerper Piet Boon staat garant voor hun unieke tegels. Bijzonder zijn de houtlook tegels, waardoor het mogelijk is om nu ook ‘hout’ te verwerken in natte ruimtes zoals het toilet en de badkamer. Voor elke tegel kunt u ervan verzekerd zijn dat wij alleen de scherpste prijs hanteren. Natuurlijk ontvangt u van ons ook persoonlijk advies en een goede service.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Ruime openingstijden bij tegelhandel Hardinxveld

De Tegelhandel John Smits heeft ruime openingstijden, zodat u bijna altijd terecht kunt om uw tegels uit te komen zoeken. Dat geldt ook voor de aanverwante producten, als lijm, voegsel en hoekprofielen. In de tegelhandel Hardinxveld treft u ook onderhouds- en schoonmaakmiddelen. U bent verder ook op afspraak op andere momenten welkom. Heeft u liever dat een ervaren tegelzetter aan de slag gaat? Dat kan prima, want De Tegelhandel John Smits is ook inzetbaar als tegelzetter en wij ontzorgen u volledig.