De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Elshout nodig?

Heeft u belangstelling voor een tegelhandel Elshout met een grote showroom? Zoekt u voor een groot of klein project naar een tegelhandel Elshout, waar u uitstekend geadviseerd wordt? U hoeft niet meer verder te zoeken, want wij garanderen dat u bij De Tegelhandel John Smits gaat vinden wat u nodig heeft. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de tegelhandel. U kunt dan ook uitstekend advies van ons verwachten, niet alleen gebaseerd op de jarenlange ervaring, maar ook op een grote vakkennis. Tegelhandel Elshout gaat met enthousiasme aan de slag voor ieder project, of dat nu een kleine badkamervloer is of een volledige badkamer, een toilet of een heel huis, één tegelwand of een compleet huizenblok. Zowel zakelijke klanten als particulieren zijn bij ons van harte welkom. De Tegelhandel John Smits is gevestigd op industrieterrein Beatrixhaven in Werkendam, vlakbij Elshout. Wij hebben het grootste aanbod wand- en vloertegels van de regio voor u beschikbaar.

Tegels van tegelhandel Elshout brengen sfeer

De Tegelhandel John Smits weet precies de sfeer te treffen die u met nieuwe vloer- en/of wandtegels wilt bereiken. Houdt u van een landelijke sfeer of liever strak en modern? Elegant of juist erg robuust? Het team van tegelhandel Elshout denkt graag met u mee en geeft u duidelijk advies. Om u letterlijk een goed beeld te geven van alle mogelijkheden, hebben we een grote showroom beschikbaar. Op meer dan 400 m2 ziet u met eigen ogen volledig betegelde badkamers, douches, toiletten, een keuken, vloeren, wanden en bovendien voorbeelden van tegels van de bekende ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn. U treft bonte tegels met design en zelfs met mozaïek, effen tegels die een rustige sfeer brengen, matte tegels, glanzende, zelfs bronzen tegels zitten in ons assortiment. We geven u in de showroom daarnaast voorbeelden hoe u patronen kunt laten meewerken om het beste uit de tegels te halen: wild verband, half verband of visgraatpatroon, om er maar een aantal te noemen. U kunt bij ons ook hulpmiddelen aanschaffen, die het tegelen gemakkelijker maken, net als aanverwante producten als voegsel, lijm, hoekprofielen en onderhoudsmiddelen.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Tegelhandel Elshout met kwaliteit

In onze tegelhandel Elshout werken we alleen met A-merk kwaliteit wand- en vloertegels. De Tegelhandel John Smits staat voor kwaliteit, een lange levensduur van de tegels en de mooiste uitstraling. Daarbij rekenen wij ook altijd met de scherpste prijzen. We nodigen u van harte uit in onze showroom, waar we u graag helpen om een keuze te maken. We hebben ruime openingstijden, maar als u die niet goed uitkomen, dan bent u op een ander moment, op afspraak, ook welkom. Ziet u er tegenop om zelf wandtegels te zette of vloertegels te leggen? U kunt onze tegelhandel Elshout ook inzetten als tegelzetter.