De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Tegelhandel Brabant nodig?

Bent u op zoek naar een tegelhandel Brabant? Bent u op zoek naar een tegelhandel Brabant specialist, die u graag adviseert in het kopen van vloer- en wandtegels? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Tegelhandel John Smits. De Tegelhandel John Smits is gevestigd in Werkendam en is gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten uit Brabant. Wij bieden u verschillende soorten wand- en vloertegels aan van goede kwaliteit, die u kunt gebruiken in iedere ruimte van uw woning of pand. De Tegelhandel John Smits staat erom bekend dat een groot en gevarieerd assortiment tegels te bekijken is in de ruim opgezette showrooms, die samen een oppervlakte hebben van meer dan 400m2. Al vele jaren weten zakelijke en particuliere klanten ons te vinden in Werkendam aan de Beatrixhaven en maken zij vandaag de dag gebruik van onze prachtige vloer- en wandtegels. Door de jaren heen is het aanbod in vloer- en wandtegels die wij aanbieden steeds uitgebreid. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod en plan direct een afspraak in bij de tegelhandel Brabant.

Alleen A-kwaliteit tegels bij dé tegelhandel Brabant

Een nieuwe vloer- of wandtegel in uw woning kiest u niet iedere dag en daarom kunnen wij het ons goed voorstellen dat u een weloverwogen besluit wilt nemen. Doordat wij alleen A-kwaliteit tegels aanbieden bent u verzekerd van kwaliteit. De Tegelhandel John Smits is namelijk ook exclusief dealer van ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones. Dat betekent dat u kunt kiezen uit een veelzijdige en goed aanbod van verschillende soorten en maten vloer- en wandtegels. U kunt onze tegels gebruiken voor de badkamer, het toilet, in de keuken en in de woonkamer. De keuze is helemaal aan u. Naast het aanbieden van een groot aanbod in vloer- en wandtegels, beschikken wij ook over een ruim aanbod in lijm, voegsel en aanverwanten, zoals hulpmiddelen bij het leggen of het zetten van de tegels. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Het team van De Tegelhandel John Smits neemt graag de tijd voor u. Wij denken met u mee en luisteren graag naar uw wensen voor het samenstellen van uw tegeloplage.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

Grootste keuze bij onze tegelhandel Brabant

Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod als tegelhandel Brabant specialist? We nodigen u graag uit in onze ruim opgezette showroom. Kom langs en laat u verrassen en inspireren door ons ruime aanbod. Wij hanteren ruime openingstijden.