De Tegelhandel & De Tegelzetter John Smits
Bel ons: 0183 745393 E-mail: info@detegelhandelsmits.nl Bezoek showroom

Keramische tegels Waalwijk van De Tegelhandel John Smits

Bent u op zoek naar keramische tegels Waalwijk? Bent u de kapotte keramische tegels Waalwijk in huis zat en wilt u ze vervangen? Bij De Tegelhandel John Smits weten we er alles van. Erger u niet meer en kom in onze showroom ideeën opdoen voor nieuwe keramische tegels Waalwijk! Ook als u voor het eerst nieuwe wand- of vloertegels gaan aanschaffen of als u een groot bouwproject onder handen krijgt, bent u van harte welkom. U krijgt van ons betrouwbaar advies over keramische tegels Waalwijk. Wij beschikken over het grootste aanbod tegels in de regio. Keramiek is de verzamelnaam voor alle dingen die van gebakken klei zijn gemaakt. Keramiek komt van het Griekse woord ‘keramos’, wat betekent leem, pottenbakkersklei of ‘werk gemaakt van aarde’. U vindt talloze voorbeelden van keramische tegels Waalwijk in onze ruim opgezette showroom aan de Beatrixhaven in Werkendam. Op maar liefst 400 m2 tonen we u allerlei toepassingen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden met keramische tegels Waalwijk. Wij hebben voor u complete badkamers en toiletten, vloerdelen, wanden en een keuken. Daarnaast ziet u mooie voorbeelden van de ontwerper Piet Boon van Douglas & Jones, waarvan wij exclusief dealer zijn.

Houtlook in keramische tegels Waalwijk

De Tegelhandel John Smits mag zich bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de tegelhandel. U bent dus verzekerd van betrouwbaar advies en grote vakkundigheid. Wij weten hoe u de juiste sfeer kunt bereiken door de meest geschikte keramische tegels Waalwijk te kiezen. Zoekt u robuust, elegant? Modern of landelijk? Misschien wel combinaties van meerdere stijlen? Ons team denkt graag met u mee. Bijzonder zijn de houtlook keramische tegels Waalwijk, die bijna niet van hout te onderscheiden zijn. Net als bij parket zijn de tegels in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zelfs de karakteriserende knoesten in de keramische tegels Waalwijk ingebakken. Het is met de houtlook tegels nu dus ook mogelijk om een ‘houten’ vloer te leggen in natte ruimten.

Laat u inspireren in onze showroom!

VOOR ELKE DROOMVLOER, HEBBEN WIJ EEN DROOMTEGEL!
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM OF BEL ONS OP 0183 745 393

De beste keramische tegels

De keramische tegels Waalwijk zijn uitsluitend van A-merk kwaliteit, omdat De Tegelhandel John Smits een lange levensduur van uw tegels wil garanderen. Daarbij horen geen hoge prijzen, maar wij berekenen juist de scherpste prijzen. In één moeite neemt u bij uw bezoek meteen lijm, voegsel en hoekprofielen mee, die u nodig heeft bij het wandtegels zetten of vloertegels leggen. Ook voorzien wij u van hulpmiddelen en onderhoudsproducten. Zowel particulieren als bedrijven rekenen wij tot onze klanten. Wij zijn vrijwel altijd geopend, maar u kunt ook op een ander moment, op afspraak, met ons afspreken. Wij zijn ook inzetbaar als tegelzetter, mocht u zelf de klus niet kunnen klaren.